Screenshot App once Rooted?


Last Updated:

  1. SuperW2

    SuperW2 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    10
    One of the reasons I rooted was so I could do screenshots (nerdy I know)... Has anyone found an app that works on the DX once rooted... I tr

    I tried this one;

    screenshot - Android app on AppBrain

    and all it did was create some "blank" 1kb PNG files in the screenshot folder.
     

    Advertisement
  2. D13

    D13 Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    2,088
    Likes Received:
    234
    drocap 2:D
     
    chrlswltrs and SuperW2 like this.
  3. jrappy87

    jrappy87 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    94
    Likes Received:
    9
    best one is drocap2.
     
    chrlswltrs and SuperW2 like this.
  4. SuperW2

    SuperW2 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    10
    Thanks... I'll give it a try!
     
  5. jroc

    jroc Well-Known Member

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    2,614
    Likes Received:
    358
    Yes, drocap2 is all I ever used.
     
    chrlswltrs likes this.
  6. chrlswltrs

    chrlswltrs Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    6,728
    Likes Received:
    1,790
    Anyone have an .apk or download link, I searched and can't find it on the market
     
  7. BLOWNCO

    BLOWNCO Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    129
    Likes Received:
    22
  8. D13

    D13 Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    2,088
    Likes Received:
    234
    Here:D
     

    Attached Files:

    chrlswltrs likes this.
  9. mortymouse

    mortymouse Well-Known Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    24
    I use Shoot Me and it works killer on the X
     
  10. PurePursuit

    PurePursuit Well-Known Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    120
    Likes Received:
    10
    Shoot me works, droid cap does not work properly for me on X as it captures the droid cap overlay.
     
  11. chrlswltrs

    chrlswltrs Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    6,728
    Likes Received:
    1,790
    Thanks, downloaded and tried it, works great, love it!
     
  12. D13

    D13 Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    2,088
    Likes Received:
    234
    You need to press the back button then navigate where you want to go. Use menu to choose what type of capture method you want to ue
     
  13. SuperW2

    SuperW2 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    10
    I'm not a fan of DroCap2... Clumsy and I get what I want about 1/2 of the time and WTF is up with the shaking thing...it doesn't work at all.

    I guess I was spoiled by native screenshots with my iPhone... I'll try the other capture app cause DroCap2 kind blows IMHO!
     
  14. Steven58

    Steven58 Reformed PH VIP Member

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    32,920
    Likes Received:
    25,271
    I use shoot me. It works fine.
     
  15. effin_eric

    effin_eric Well-Known Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    3
    can anyone help me with drocap2? i go to take a screen shot and i still get that bar taken with the photo.... what am i doing wrong?

    [​IMG]
     
  16. D13

    D13 Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    2,088
    Likes Received:
    234
    Press the back button first, then shake
     

Share This Page

Loading...