Sd card won't mount.


Last Updated:

  1. Ekans

    Ekans Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    After powering on my phone this morning(I charge my phone off to bump charge my 2100 battery ) I tried to play a podcast on Google listen and noticed my phone said there was no SD card. I tried everything. Rebooted several times and I even booted into recovery. I got weird screen, triangle with an exclamation! So I rebooted back into current Rom(Ruby1.1). So I finially bit the bullet and decided to reformat the SD card (through the phone) and it still doesn't work! I don't have access to a computer but it looks like my SD card is toast. This card is a 8gig scan disk that came with my old BB Storm. Luckily the 2 gig SD that came with my incredible has a nandroid back-up, but its a 2.1 back-up. Not sure if it matters but I do have an extra backup. When I get a home I'll get another SD and do so backups. Just thought I le you guys know to tell everyone to make extra backups!
     

    Advertisement
  2. jdkoreclipse

    jdkoreclipse Well-Known Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    199
    Likes Received:
    29
    Try mounting it on the computer with a card reader...i doubt (i know) its not the ROM, because the vold.fstab mounts :)
     
  3. Ekans

    Ekans Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Yeah. Tried to mint on computer, no dice. Doesn't read at all. I threw in the 2gig that came with my phone. I did have an old back up from July. So I ran a new nandroid, ran titanium and now I'm back in business. Now I'm looking for a fast 8gig SD card.
     

Share This Page

Loading...