1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

Se experia x10 help?


Last Updated:

  1. NADHIM ALI

    NADHIM ALI Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    HI FRIENDS

    I am going to buy SONY ERICSSON EXPERIA X10 this weak
    this phone operates with ANDROID OS

    can any.body tell me if i can run and install
    application in the phone MICRO SD ( MEMORYCARD ) ?
    please i need answers

    THANKS
     

    Advertisement
  2. fatkimi

    fatkimi Member

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    no idea, since all droid and milestone faceing same problem...
     
    NADHIM ALI likes this.
  3. NADHIM ALI

    NADHIM ALI Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
  4. grainysand

    grainysand Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    1,580
    Likes Received:
    175
    You can install apps to the SD card only if you're rooted.
     
    NADHIM ALI likes this.
  5. Ricky_L1010

    Ricky_L1010 Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    U can't , until u root your x10

    I dun think x10 is a good android phone since it doesn't have multi touch
     
    NADHIM ALI likes this.
  6. moijk

    moijk Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    1
    In later Android versions I'm sure there will be a way to do so. The problem is that it opens for piracy, so they must have the correct security measures in place before that happends.
     
    NADHIM ALI likes this.
  7. NADHIM ALI

    NADHIM ALI Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    i dont know what r u talking about ?
    what is EXPERIA X10 root :confused:

    multi touch comming in next update :eek:
     
  8. Ricky_L1010

    Ricky_L1010 Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1

    I heard some said that X10 without multi touch, becoz of the hardware, not software problem
     
  9. NADHIM ALI

    NADHIM ALI Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0

    NO MATE
    sonyericsson replay to a custumer that X10 has capacitive screen
    supporting multi-toutch
    its only a software matter
    android 2.xx
    will solve it all ;)
     

Share This Page

Loading...