Search button not working


Last Updated:

  1. SNeitzel

    SNeitzel Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 11, 2010
    Messages:
    634
    Likes Received:
    101
    The search soft button (magnifying glass) on my phone does not seem to do anything. If I long press the button it opens up voice search, but shouldn't a single press open the regular google search? Also, pressing MENU and SEARCH is not working. I am currently on the WatermarkD theme but have manually updated google search (don't like the black themed version). Any ideas how to fix this?
     

    Advertisement
  2. SoftWyer

    SoftWyer Well-Known Member

    Joined:
    Dec 16, 2010
    Messages:
    114
    Likes Received:
    16
    It might be that the button has become associated with an application that is no longer installed? If a phone power off/on doesn't fix it then you could try re-installing the Google Search application from the market.
     
  3. SNeitzel

    SNeitzel Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 11, 2010
    Messages:
    634
    Likes Received:
    101
    Actually installing from the market was a part of removing the original black themed market.
    Removed it with TiBackup, uninstall voice search, reboot, install Google search form market, install voice search, reboot. They all work, except will not launch from soft button.
     
  4. xdjneo

    xdjneo New Member

    Joined:
    Dec 17, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Having the same problem
     
  5. pboschen78

    pboschen78 New Member

    Joined:
    Feb 8, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Try going into your settings > apps, locate the market app and clear your cache and also clear your data. That worked for me.
     

Share This Page

Loading...