Search button on Google Mobile won't link?General


Last Updated:

  1. hookem

    hookem Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    416
    Likes Received:
    44
    Anyone else having an issue with this?

    Not that I need it since I mostly use the search button on the phone. Just curious.
     

    Advertisement
  2. Matlock

    Matlock Well-Known Member

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    649
    Likes Received:
    521
    Your saying..

    When you go to the Google Mobile website to search for stuff.. It won't search when you click on the Search Link?
     
  3. hookem

    hookem Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    416
    Likes Received:
    44
    Right. The little magnifying glass icon is dead. For me anyway.
     
  4. Matlock

    Matlock Well-Known Member

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    649
    Likes Received:
    521
    Hmm.. Odd. I hate that little icon, can never seem to press it. lol

    Try opening up your Browser information and Clear your History. You might have a Stale Cookie. lol
     
  5. hookem

    hookem Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    416
    Likes Received:
    44
    Didn't work. Google changed it for some reason. The search button used to be below the search entry box.

    Maybe it's only for versions 2.0 or higher... :D
     
  6. Matlock

    Matlock Well-Known Member

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    649
    Likes Received:
    521
    Nah. It looks the same as mine. 1.5 OS

    Works fine on mine.

    Have to tried installing another Browser and see if it works on one of them?
     
  7. hookem

    hookem Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    416
    Likes Received:
    44
    Nah. Not gonna worry about it. Was just curious. Thanks for replying.
     
  8. hookem

    hookem Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    416
    Likes Received:
    44
    Rebooted, working now. Go figure....
     

Share This Page

Loading...