Search functionality broken?

Discussion in 'Suggestion Box & Feedback' started by Ecthelion, Mar 3, 2010.

  1. Ecthelion

    Ecthelion Member
    6

    Mar 1, 2010
    7
    1
    6
    Hamburg
    When trying to search for a keyword I always get the answer "Sorry - no matches. Please try some different terms." I just tried search for threads with "MP3" in them and also received this message, although just before I had spotted a thread that had this word in its title (and no doubt there are many more).

    So is this a general problem, or am I doing something wrong?
     

    Advertisement
  2. Phases

    Phases Community Manager
    Administrator
    6,353

    Sep 9, 2008
    8,606
    19,302
    6,353
    Male
    IT, Vbulletin and Xenforo Administrator
    Nashville, TN
    Search has always seemed sorta fickle. It should be pulling results for 3 characters and up.

    Try sticking in a second term, like, "mp3 droid" for example.
     
  3. Ecthelion

    Ecthelion Member
    6

    Mar 1, 2010
    7
    1
    6
    Hamburg
    Thanks for the quick answer. Indeed adding a second term yields search result, but the problem is that now I get too many results and not necessarily easily find among these result what I wanted to find. But good to know that I'm not too dumb to use the search function ;).
     
  4. it only recognizes terms that are 4 chars or more - only bitches about terms that are 2 chars or less, but doesn't work for 3 nonetheless
     

Share This Page

Loading...