sending text messages to multiple recipients?Support


Last Updated:

  1. silenceforus

    silenceforus Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    28
    Likes Received:
    1
    As title says. I'm trying to send a shoutout to everyone of my new google voice number, how do I do it?
     

    Advertisement
  2. foremanb5

    foremanb5 New Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    would like to know about this also
     
  3. rawness

    rawness Well-Known Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    398
    Likes Received:
    21
    Separate the Names by commas in the "To field"

    If you're starting from a blank message, start typing the first persons name, it'll populate a list of contacts from your contact list, select the appropriate one and it will automatically move to the body of the message. You have to click the "To" field again and it will automatically add the comma, so you can start typing the next name.

    Repeat and rinse
     
  4. foremanb5

    foremanb5 New Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    That helps a bit.There's no way to be able to scroll your contact list and click appropriate recipients ??
     
  5. Edaze55

    Edaze55 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    973
    Likes Received:
    1
    You could make groups.
     
  6. phaze3131

    phaze3131 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    179
    Likes Received:
    1
    That's annoying, make a new group everytime you pick a list of people you want to receive a certain message?
     
  7. Edaze55

    Edaze55 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    973
    Likes Received:
    1
    It was nothing more then a suggestion as a way to keep from adding x amount of names to a list. Dont like it, dont use it. Simple as that.
     
  8. iPhoneMilk

    iPhoneMilk Well-Known Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    207
    Likes Received:
    5
    Groups in google voice?

    I made a group, and it wont let me pull it up when sending a text from google voice.
     
  9. ergalthema

    ergalthema Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    230
    Likes Received:
    7
    I too want to scroll through my contacts and pick who I add to the message. Are groups the only way to do this?
    What is the easiest way to create a group on the droid?
     
  10. ergalthema

    ergalthema Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    230
    Likes Received:
    7
    I too want to scroll through my contacts and pick who I add to the message. Are groups the only way to do this?
    What is the easiest way to create a group on the droid?
     
  11. deftdrummer

    deftdrummer Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    318
    Likes Received:
    11
    If you want the functionality you are seeking then you need to purchase the app called "Group SMS plus 2.0" from the Android Market. You can make specific groups that are saved, or pick and choose from your contacts. The app isn't the prettiest, and it costs about $1.50 but it is well worth it. I am not affiliated with this developer in any way for the record.
     
  12. shanelby

    shanelby Active Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Handscent allowss u to scroll through ur contacts...... I was irratated until I learned there is an app for that lol
     
  13. shanelby

    shanelby Active Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Goin through my google account on line was the easiest way for me to create groups
     
  14. Ashtonryan

    Ashtonryan New Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    Go to your marketplace and search for either Text Easy or Handcent. Both are free and either one will allow you to scroll through your contact list to select individual contacts. You can also group contacts and select the group if you wish. Handcent's default view look like the iphone's text messaging with the speech bubbles left and right outlining the conversation.
     
    loststarfleet likes this.
  15. scottydo

    scottydo Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    how do you create groups with handcent? i was trying to figure this out the ohter day and couldn't seem to get it
     
  16. loststarfleet

    loststarfleet New Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have over 50 ppl in my contact list and my list doesn't populate at all. It gives me part of a name and a number below it for exapmle Susan and below it <678 4325> but that message doesn't go to here despite the fact she in my contact list any ideas
     
  17. loststarfleet

    loststarfleet New Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    thanks this was very helpful and i chose the "easy text" app what a relief. I was wondering if you knew about drafts. I used to store multiple drafts to send out throughout the day without having to type them on the moment. Is there a way to store several drafts for later delivery....do you know?...even cheap phone can do that.
     
  18. acutter

    acutter New Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Try the new TXT Group Messaging App from AppsDev LLC. It allows you to make a Group then add contacts from you phone book. The Groups are stored in a database on your phone. Once you have a Group you can send a SMS message to the Group or schedule it to send at a later time and date. The APP keeps your Groups in a Group List that you can use to select a group and send a message anytime. The App has a complete reporting system that allows you to view who the message was sent to you can even email it to yourself and have a record of your message. And yes I am the developer.
     
  19. bucs1fan

    bucs1fan Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Since your the developer why has no one been able to select the numbers and have it stay that way. What I mean is almost every contact has multiple numbers or emails, so when you select a group you have to go through the contacts and select the numbers over and over every time you select the group. There needs to be a way you can make a number a default number so you don't have to keep doing that. Please
     

Share This Page

Loading...