1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

SetCPU 2.0 Hits Android Market


Last Updated:

  1. umikun

    umikun Banned This Topic's Starter

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    23
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    The must-have app for any rooted device just received a major facelift. SetCPU, the app now synonymous with overclocking Android phones, found its way to V2.0 over the weekend after a secret beta testing (which we were a part of) and is available for you to update to in the market right now.
    The main difference you’ll notice right away is the overhaul to the UI. We now have tabs people! The profile section has also been updated along with too many other tweaks to list.
    Oh yeah, it also comes pre-loaded with a bunch of themes.

    Download Here
     

    Advertisement
  2. kmetek

    kmetek Well-Known Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    great
     
  3. coled91

    coled91 Well-Known Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    146
    Likes Received:
    14
    Ive had it for a couple days and its a little harder to get used to but I like it more than the old version
     
  4. Drazil

    Drazil Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    131
    Likes Received:
    8
    Does it have any improvements over the old version? or just a UI update?
     
  5. coled91

    coled91 Well-Known Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    146
    Likes Received:
    14
    the way you do profiles is completely different but other than that it is just really a ui update i think. Its nice though
     
  6. othgar

    othgar Well-Known Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    106
    Likes Received:
    6
    If I am running a rom (Bugless Beast .3) that already overclocks I am assuming I don't need this? Or would this allow me to OC higher if I wanted to?
     
  7. coled91

    coled91 Well-Known Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    146
    Likes Received:
    14
    You dont have to have it. But you can have a little more knowledge of what your phone is doing at all times and set stricter protocals with the profiles than just the ROM. But no its not a necessity
     
  8. othgar

    othgar Well-Known Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    106
    Likes Received:
    6
    If I change a setting in SetCPU it will override the ROM?
     
  9. autorail1

    autorail1 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    399
    Likes Received:
    15
    Hmmm

    Sent from my PC36100 using Tapatalk
     
  10. coled91

    coled91 Well-Known Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    146
    Likes Received:
    14
    yea as far as I understand it, it should. I still use setcpu even though my ROM doesnt require it either. Just a little more hands on and I like using the widget with it
     

Share This Page

Loading...