SetCPU not setting at boot


Last Updated:

  1. Danielson2047

    Danielson2047 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    370
    Likes Received:
    34
    I have my main tab setting at 1000/250 but when the phone boots it goes back to 600/250. Any ideas? I'm runnin Smoked Glass 6.0 and chevy 1.1ghz Ulow.
     

    Advertisement
  2. triplecrown

    triplecrown Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    88
    Likes Received:
    4
    Yea that was a problem with the superuser apk version 2.2 i believe. You can either find version 2.1 which is around on the forums somewhere or download the latest version that came out in the past few days.
     
  3. crazysoccerman14

    crazysoccerman14 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    2
    I had thought the reason was Cyanogen's RC2, not superuser 2.2

    It kinda sucks because the LED hack I use to turn off the light of the four bottom buttons at night doesn't work with SU 2.2
     
  4. Danielson2047

    Danielson2047 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    370
    Likes Received:
    34
    Downloaded the new superuser version, same thing.
     
  5. supersaki

    supersaki Well-Known Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    386
    Likes Received:
    36
    I know superuser 2.3 works with the 'Set on boot' options in setcpu, including the advanced tab.

    Just to be sure, your superuser has the pirate icon for the app? Have you tried clearing data for it and re-setting permissions for each app?
     
  6. GideonX

    GideonX Guest

    SetCPU 2.0.2 fixes this issue.
     
  7. OMJ

    OMJ Bazinga VIP Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    3,288
    Likes Received:
    825
    these two things combined should fix the issue
     
  8. Danielson2047

    Danielson2047 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    370
    Likes Received:
    34
    Install 2.0.2 and clear data? Just delete everything on the permissions screen? Anyone got a link to 2.0.2?
     
  9. OMJ

    OMJ Bazinga VIP Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    3,288
    Likes Received:
    825
    its on the market
     
  10. Danielson2047

    Danielson2047 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    370
    Likes Received:
    34
    2.0.2 is the version i already have. No dice.
     

Share This Page

Loading...