1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

SetCPU on droid eris


Last Updated:

  1. Incompl_te

    Incompl_te Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Hey guys, I got my Eris a few months ago, but i just rooted it this morning. The root took and i downloaded setCPU to overclock it. however, after reading a lot of posts on these forums 710 seems to be a good number to hit and my eris sliders wont go past 528. I'm new to overclocking and rooting in general, so be gentle. :p
     

    Advertisement
  2. jwmacdon1231

    jwmacdon1231 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    1,139
    Likes Received:
    119
    What rom are you running? Also could have something to do with the kernel you've got.
     
  3. Incompl_te

    Incompl_te Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I just ran a apk called Eris Rooter, and it booted a file called "rootme.zip" it seemed easy enough and for a first-timer i was afraid that i was gonna brick it so something easy was welcome.
     
  4. jwmacdon1231

    jwmacdon1231 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    1,139
    Likes Received:
    119
    Do you have the link where you got the apk from? Just so I can read up on it and try to help out.
     
  5. Incompl_te

    Incompl_te Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
  6. jwmacdon1231

    jwmacdon1231 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    1,139
    Likes Received:
    119
    You have gtalk? It'll be easier to get this sorted out.
     
  7. Incompl_te

    Incompl_te Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    i do now...lol

    novadevilx is the sn
     
  8. jwmacdon1231

    jwmacdon1231 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    1,139
    Likes Received:
    119
    Sent invite.
     
  9. Snccoulter

    Snccoulter Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Any update in this i have the same problem
    Thanks
    steve
     
  10. Incompl_te

    Incompl_te Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    with jwmacdon's help, i was able to just root with EvilEris. the problem was the ROM i was using was setting the max CPU at 520ish. EvilEris allows it to go to 760ish.
     

Share This Page

Loading...