Side installation?


Last Updated:

  1. lb8

    lb8 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    3
    Trying to install the new Teamviewer app. Instructions say "you will have to enable the following option in Android once: Settings - Application settings - Unknown sources (enable)." Don't see the option they refer to. Phone is not rooted. How to do this?
     

    Advertisement
  2. BigCiX

    BigCiX Well-Known Member

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    3,591
    Likes Received:
    363
    Captivate doesn't have that option. At&t disabled it.
     
  3. Culverin

    Culverin Active Member

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    1
    Is this what they call side loading?
     
  4. Nucleartx

    Nucleartx Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    66
    Likes Received:
    7
  5. lb8

    lb8 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    3
    Thanks, AT&T.
     
  6. fireonhigh

    fireonhigh Well-Known Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    167
    Likes Received:
    8
    did you try using the sideload wonder machine?
     
  7. lb8

    lb8 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    3
    Thanks for that suggestion. I just tried it but so far, no luck. It asks me to enable USB debugging, which I did, and to set USB connection to "charge only", which I can't find.... and it fails to install.
     
  8. sremick

    sremick Well-Known Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    356
    Always good to check the Captivate FAQ first, which has the answer to this (and many other) question:

    Sideloading - CapFAQ
     

Share This Page

Loading...