Silly question, I may be going SenileGeneral


Last Updated:

  1. terigox

    terigox Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    So this is probably a really stupid question, but there's not stupid questions, just stupid people right?!? :)

    I could have sworn when I first got my phone I set my lock screen to an picture from the existing "wallpaper" gallery as well as my "desktop" wallpaper, basically I had them set as the same picture.

    Now when I go into my phone, I can go to customize my "desktop" wallpaper I can select from my own pictures or the built in wallpaper gallery. But when I go in to customize the lock screen, I only get the option of using my own pictures, I no longer see the option to use built in wallpapers?

    I found this kind of strange, and was just wondering if I was doing something wrong :p
     

    Advertisement
  2. Ataranine

    Ataranine Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    600
    Likes Received:
    7
    I noticed after I disabled Sense UI I can't set a wallpaper for my Lock screen, but I still have the lock screen I had before I disabled it.
    While on the home screen, press the menu button, and wallpaper. It should give you an option to set the Home or Lock screen wallpapers.
     
  3. terigox

    terigox Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Yea I can definitely set my lock screen wallpaper to my own pictures, but I just can't use pictures that are in the default "wallpaper gallery". It no longer gives me the option to choose from there, instead it just automatically goes to my personal picture gallery.
     
  4. Ataranine

    Ataranine Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    600
    Likes Received:
    7
    I don't remember it ever...doing that.. I believe it always did that for me too...why would you want the stock pics as your lock screen anyhow? :p
     
  5. terigox

    terigox Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Yea valid point :p I need to find some decent wallpapers, it was just a minor weird thing I thought I noticed and it was preventing me from doing exactly what I wanted at that point in time! Grr...
     
  6. Ataranine

    Ataranine Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    600
    Likes Received:
    7
    The stock HTC wallpapers are just..horrid.. anyway.
    There's a pretty nice Eris wallpaper thread on the forums, just do a quick search. :)
     
  7. Caddyman

    Caddyman Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    3,216
    Likes Received:
    638
    i use the backgrounds app, pretty awesome.
     
  8. bmknapp

    bmknapp Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Also, although Im sure you're aware, you could always browse google and yahoo images if you're looking for a specific picture. I was gonna mention backgrounds app but Caddyman's always the first with answers.:p
     
  9. terigox

    terigox Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trying out the backgrounds app now, I like it so far!

    Heh yea thanks bmknapp and others I'm aware I can put whatever images I want up on the background, I'm usually after pretty simplistic backgrounds, usually repeating patterns. I had kind of liked the orange one that was included on the Eris by default, it was orange and other color stripes... I've found some that are very similar on the Backgrounds app mentioned by caddy :)

    Thanks all!
     
  10. bmknapp

    bmknapp Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Also, there's another app called Androlib that's pretty similar to Backgrounds.
     
  11. Needsdecaf

    Needsdecaf Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,005
    Likes Received:
    41
    Why did you disable Sense UI?
     
  12. Ataranine

    Ataranine Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    600
    Likes Received:
    7
    Because I like the vanilla UI better, but I can't stand the DROID.
    Also, the lockscreen wallpaper can be changed in the settings and personalization options.
     

Share This Page

Loading...