skype on b2


Last Updated:

  1. cmantelope

    cmantelope Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    93
    Likes Received:
    24
    HI

    After reading recent posts re: skype..is a correct assumption that if and when there is a skype app supporting voip for android, the b2 would then be able to receive skype video calls? - (and I suppose it would be only on the android 2.0 - and b2 would have to get that too) - and - do windows phones already support skype now? - do I really have to get an iphone if I want to skype?

    thks
     

    Advertisement
  2. chris76

    chris76 Active Member

    Joined:
    Oct 14, 2009
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Skype for Windows Mobile works perfectly. Skype for Android does not exist yet. Skype Lite is a paid service for calls; chat is free.
     
  3. cmantelope

    cmantelope Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    93
    Likes Received:
    24
    Thanks so much, that was very helpful!
     
  4. tikiral

    tikiral Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    45
    Likes Received:
    2
    On the other hand, there IS now a Fring app for Android and that'll work fine with your Skype or SIP account supposedly. Haven't finished setting it up and trying yet due to not getting my device set up on the WPA-Enterprise wireless here at the office.

    Sounds like it should be really easy though.
     
  5. cmantelope

    cmantelope Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    93
    Likes Received:
    24
    Thank you so much for your post....if you do get it going, would you please post your impressions/experiences? -

    I appreciate your time, and info :)
     
  6. kam187

    kam187 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1,320
    Likes Received:
    46
    I use sipdroid as a sip client myself. its not bad, but does drop frames every now and then. I think its due to CPU stall rather than packet loss.

    I switch between gizmo5 linked to google voice for free US calls, and a paid sip account.
     

Share This Page

Loading...