slacker on Evo G4Support


Last Updated:

  1. bigboyz

    bigboyz New Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Can any tell me if they are having a bad time with Slack on there Evo?
    On my with the wifi off and my headphones in it will play a song or 2 and the it gives me a warning telling me it can not find my network.
    Which means I have to open it and reset.
    I have tryed to re-install it like 10 times but get the same shit......
    ANY HELP OUT THERE???????:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:






    :cool:
     

    Advertisement
  2. Jack_in_FL

    Jack_in_FL Member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    I'm having exactly the same issue -- plays one song and then goes into a funk. With the Pandora skipping issue unresolved and Slacker inoperative, I have no music radio at all. Anyone else struggling?
     
  3. mcl1981

    mcl1981 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Messages:
    198
    Likes Received:
    33
    You need to go into the ##DATA# Advanced Menu and change the RTSP and HTTP proxy information to zeros. You will need your MSL to do it.
     
  4. Mr. Ed

    Mr. Ed Well-Known Member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    6,675
    Likes Received:
    1,464
    ^ mine still does it after changing those settings.
     

Share This Page

Loading...