Support Sleep of Death...

Discussion in 'Android Devices' started by jknutter, Oct 7, 2011.

  1. jknutter

    jknutter Member
    15

    Oct 5, 2011
    17
    0
    15
    Male
    Sr. Technical Specialist
    Wisconsin
    Just a Heads up

    I think I've seen the sleep of death! Wednesday night after I installed LauncherPro Plus v0.8.6 I noticed the radio was turning itself on and off. I called Customer service they recommended doing a *228 to sync the phone with their network. I did this put the phone in my pocket and headed home from work. When I got home the phone was dead and would not start up, so I figured the batt was dead -plugged in the charger and went to bed. The next morning the phone still would not boot up so I tried a batt pull, hardbutton reset, and everything else I could find without success. I headed to the store to see what they could do. The Tech swapped the battery and the phone started up. I left the store went home and noticed the radio was again flipping on and off. I tried the *228 and this time watched the results. It linked to USCC's system, updated the phone, then booted - again it would not start up. I tried all the tricks and nothing so back to the store I went. This time they gave me a new phone, which is currently working fine. The Tech also said that Motorola has recalled their "Swap" batteries do to some sort of a problem. So I don't know if the issue is because of a bad battery (or two), the installation of LauncherPro Plus v0.8.6, using *228, or any combination of the three. So far I have reinstalled everything other than Launcher pro and the new phone is working great.
     

    Advertisement
  2. seeeejaaaay

    seeeejaaaay Guest

    Lol, that's hilarious!
     
  3. mainerunr

    mainerunr Member
    5

    Oct 2, 2011
    6
    0
    5
    I dont think I would find it very funny if that happened with my new phone...
     
  4. seeeejaaaay

    seeeejaaaay Guest

    No it's funny that moto has a recall on the battery instead of the phone its self
     
  5. jknutter

    jknutter Member
    15

    Oct 5, 2011
    17
    0
    15
    Male
    Sr. Technical Specialist
    Wisconsin
    So far Electrify #2 is running perfectly!
     
  6. LaTuFu

    LaTuFu Well-Known Member
    Contributor
    173

    Nov 10, 2009
    1,286
    257
    173
    Project Manager
    Virginia
    I would seriously doubt that LPP caused the death of your phone. Then again, nothing shocks me with Moto, either. Was that wrong to use "shock" in the Electrify forum?
     
  7. matt88si

    matt88si Well-Known Member
    53

    Aug 24, 2011
    259
    31
    53
    Male
    Illinois Department of Transportation
    Downers Grove, IL
    [​IMG]

    You just trolled.
     
  8. chiefs6770

    chiefs6770 New Member
    5

    Aug 20, 2010
    2
    0
    5
    I just got my Electrify about a week ago and I have experienced the SOD twice and i have not installed this app and they replaced my battery. The Photon has had this problem multiple times and as far as i know Moto has done nothing about it.
     
  9. sprayedGT

    sprayedGT New Member
    5

    Jan 8, 2012
    1
    0
    5
    The elec is beast. Dropped mine in the toliet a week after having it and it still works like a champ.
     
  10. jknutter

    jknutter Member
    15

    Oct 5, 2011
    17
    0
    15
    Male
    Sr. Technical Specialist
    Wisconsin
    You'd think that it would get "Crappy" reception now....
     
  11. kmf

    kmf Well-Known Member
    88

    Jul 28, 2010
    663
    74
    88
    Male
    Northeast Iowa
    @jknutter...quite a clever response!
     

Share This Page

Loading...