So android can't emulate DS/psp


Last Updated:

  1. syi

    syi Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 5, 2011
    Messages:
    587
    Likes Received:
    58
    But can PSP emulate DS? Its got the hardware and buttons for sure. It may not have a touch screen but I'm sure the analong could be.used for that. If this is way to off topic could someone point me in the direction of a forum, preferably tapatalk that still is frequented
     

    Advertisement
  2. Mexjoker

    Mexjoker I'm Not Real, Doris!

    Joined:
    Aug 1, 2011
    Messages:
    3,078
    Likes Received:
    1,008
    Well seeing as I used to be in the psp scene too. There is a DS emulator for the psp. As for it being 100% no. I heard people say it worked for some games and for others it would lag and glitch a lot.
     
  3. syi

    syi Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 5, 2011
    Messages:
    587
    Likes Received:
    58
    Dsonpsp? It says corrupt every time I transfer and try to run it
     
  4. Mexjoker

    Mexjoker I'm Not Real, Doris!

    Joined:
    Aug 1, 2011
    Messages:
    3,078
    Likes Received:
    1,008
    I'll try and see if that's the one I'm talking about. Haven't been on my papa is over 2 years
     
  5. Italo

    Italo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    745
    Likes Received:
    168
    I believe to run an emulator smoothly, a system needs to be roughly ten times as powerful as the system being emulated. I remember there being DS emulators developers were working on, but I don't think the psp quite has the processing power (even the MAME emulator was laggy) and the DS's hardware is difficult to replicate through software.
     
  6. syi

    syi Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 5, 2011
    Messages:
    587
    Likes Received:
    58
    I just want to play ffta2 Pokemon and megaman starforce
     

Share This Page

Loading...