So are you still not Rooted??


Last Updated:

  1. MaGaHi

    MaGaHi Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    2
    If you answered yes would you mind trying this for me. So I assume you've gotten to adb shell clicked the SD card and still no dice right??

    Ok so if this is the case as you're in recovery push vol up and power then select update zip. The update will error out. now go back to CMD and type adb shell again and see if this gets you in.

    Now if you gotten past this point and 1.bat gives you all permission denied. Hold vol up and power then select update zip, let it error out and now go back to your CMD and type 1.bat again.

    With this step you can use any sd card. I've used a 1gb and a 16gb card and achieved root :)

    Good Luck,
    Peter
     

    Advertisement
  2. Teh_Higgins

    Teh_Higgins Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    I tried this while running "loop.bat" and no dice. Still getting the "error: device not found" error.
     
  3. MaGaHi

    MaGaHi Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    2
    That's odd i was able to unroot and reroot doing that. I'll try to unroot tomorrow and try it again.
     
  4. Teh_Higgins

    Teh_Higgins Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    What OS are you using? I've seen a few posts about not being able to root using Windows 7. I'm using 64bit Windows 7, but i could through a spare HDD in and install XP if that would give me root.
     
  5. MaGaHi

    MaGaHi Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    2
    I use win7 32bit ultimate. I don't have htc sync or pdanet installed just the sdk usb drivers.
     
  6. MidnighToker

    MidnighToker New Member

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    No luck using Ubuntu. Same ole sh1t. I'll give Win Vista a try.


    ETA: Vista a no go either
     

Share This Page

Loading...