So I think I got only half of my "Cupcake" .....


Last Updated:

  1. Meyers

    Meyers Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I got the update last night around 11:30 (Austin Texas, 78613 fyi) and a friend of mine received his a day prior. I have been going through all the new stuff.. and so far I like it. the text message problem I was having went away (I had too many texts, and it would freeze when attempting to delete threads) but the one main concern I have right now is....

    I have no On-Screen keyboard. I have been lurking around this forum since last night and have yet to figure out how to find this mystical app... I have gone into the "settings-->sound/display" menu and have found the boxes to enable the Orientation and Animation, but there is not one single thing that mentions an On-Screen keyboard.

    Any help guys/gals????
     

    Advertisement
  2. punkzanyj

    punkzanyj Well-Known Member

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    1,012
    Likes Received:
    72
    the checkbox to turn on the keyboard is here:

    settings>Locale & Text

    (you have to scroll down to see this section)
     
  3. Meyers

    Meyers Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I forgot to mention I had found those options also. The box marked "Android keyboard" is checked with a green arrow...

    When I enter the sub-menu that says "android keyboard" each box is also checked (vibrate, sound, auto caps, quick fixes, suggestions, auto complete)

    Now how do I bring up this on screen keyboard when I enter into the text box? It still does not appear and I have the full sized blank screen. When I press and hold on the text box at the bottom, a box appears that says Edit text with "Input Method" under that. When I click this Input Method it gives me ONE option, and that is Android Keyboard (with the green circle next to it)

    That is all.. it gives me no other choices...

    ??
     
  4. Meyers

    Meyers Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Here are some Images attachments to help me show what I am talking about..
     

    Attached Files:

  5. punkzanyj

    punkzanyj Well-Known Member

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    1,012
    Likes Received:
    72
    what happens when you tap that option?
     
  6. Meyers

    Meyers Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    That's all it took. A tap.... man I feel like a fool, but it works now. Thank you, punkzanyj, I really appreciate it. :D
     
  7. Inferno

    Inferno Member

    Joined:
    Jun 8, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    At least it was easy for you..... i have Firmware 1.5 but under Locale & text all i see is Select Locale and Device Keyboard... nothing else
     
  8. Inferno

    Inferno Member

    Joined:
    Jun 8, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Nevermind.... i found out that canadians dont have the on-screen keyboard :p i found a different way too get it :D
     
  9. Sketchie

    Sketchie Member

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    How!(Can't find question mark on G1 lol). PLEEEEEAAAASSE
     
  10. Inferno

    Inferno Member

    Joined:
    Jun 8, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0

Share This Page

Loading...