So...YouTube Keeps Force Closing


Last Updated:

  1. nklenchik

    nklenchik Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    590
    Likes Received:
    53
    Downloaded a new kernel and re-flashed it today. YouTube worked for a video I was watching when I first started it, but when I clicked on another vid I got this:

    [​IMG]

    Restarted the phone didn't work btw.

    Anyone got anything for me?
     

    Advertisement
  2. davidnmegan6907

    davidnmegan6907 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    130
    What kernel did you flash?
     
  3. nklenchik

    nklenchik Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    590
    Likes Received:
    53
    clean-update-0.4

    I forgot where I got it from though if that makes any sense :D It's a DI01 rom
     
  4. nklenchik

    nklenchik Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    590
    Likes Received:
    53
    Fixed it. I just wiped the dada clean on Titanium Backup and reset it :)
     
  5. davidnmegan6907

    davidnmegan6907 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    130
    Sorry got busy glad you got it though.
     
  6. nitsuj17

    nitsuj17 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    4,648
    Likes Received:
    654
    Glad you are squared away but clean update 0.4 was jts last di01 rom not a kernel
     

Share This Page

Loading...