Software NumberSupport


Last Updated:

  1. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate! Moderator This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    30,305
    Likes Received:
    21,036
    I've just picked mine up! :D

    I think I'm totally network unbranded, no EE apps and no EE logo on startup.

    If you have yours and are unbranded, can you confirm the software number from Settings -> About Phone please? Is it 14.1.G.1.518?

    Thanks! :)
     

    Advertisement
  2. Phil Wales

    Phil Wales Member

    Joined:
    Sep 16, 2013
    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    Mine says EE on the notification window at the bottom, but that's it.
     
    El Presidente likes this.
  3. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate! Moderator This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    30,305
    Likes Received:
    21,036
    Same software number?
     
  4. SavageRobot

    SavageRobot Well-Known Member

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    732
    Likes Received:
    374
    Got mine through ee and is same software number. Didn't actually get any bloatware with it which I'm chuffed about.
     
    El Presidente likes this.
  5. Beards

    Beards Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    1,028
    Likes Received:
    371
    Yes, I'm SIM Free no branding and my Build Number is identical to yours. :)
     
    El Presidente likes this.
  6. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate! Moderator This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    30,305
    Likes Received:
    21,036
    Thanks guys. :)

    However, I had a dig about on xda last night too, it seems as though it might be branded after all. If you open the dialer and type *#*#7378423#*#*, then head to Service Info -> Software Info, you get another screen which tells you the full software number (file system version):

    [​IMG]

    Messing about in some of those menus tells me my bootloader can't be unlocked either :(
     
  7. Slug

    Slug Check six! Moderator

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    20,044
    Likes Received:
    15,582
    The Customization Version varies depending on whether the firmware is branded to a particular carrier or generic. So 1279-2219_R8A will be the EE customisation code.

    n.b. If rooted this can be altered by editing the build.prop to allow firmware updates other than the stock customisation.
     
  8. Phil Wales

    Phil Wales Member

    Joined:
    Sep 16, 2013
    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    Don't unlock the boot loader, it will mess up the camera. Sony are aware of this problem and are trying to sort it.
     
  9. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate! Moderator This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    30,305
    Likes Received:
    21,036
    Cheers, I hadn't noticed that was different in the screenshots from the firmware thread on xda.

    Yeah, saw that. TBH, even if there weren't issues, as it stands I probably have no intention of unlocking the bootloader anyway, but I would like the option if I get the twitch later on down the road.
     
  10. MamTor

    MamTor Member

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    4
    Picked mine up from my local EE shop today, and it's unbranded with no EE or Orange startup logos or apps at all.

    Build number was 14.1.G.1.518, but an update came through about an hour after turning it on for the first time, so I'm now running 14.1.G.1.534

    Can't say I've noticed any difference, but then I'd only used it on the previous version for about 20 minutes before upgrading !

    Niiiiiiiiiiiiiice phone
     
    El Presidente likes this.

Share This Page

Loading...