sony ericsson xperia x10 not working propGeneral


Last Updated:

  1. lea666uk

    lea666uk Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Hi there, i am have a prob with my x10, i cannot seem to make calls receive them, i cannot even send a text, but yet i can go in the internet with my network, the phone was working fine yesterday but today this started, can you please help me as i dont want to have to get reid of it.:(
     

    Advertisement
  2. BingoRingo

    BingoRingo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    399
    Likes Received:
    54
    Just to make sure: did you restart your phone?

    Also, do you see any signal in the status bar? If you don't have a signal, it might be a problem with your provider so I would suggest you move a bit to see if this improves.
     
  3. lea666uk

    lea666uk Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0

    Sorry should of said, i have restarted it and updated it, and there is a signal. i just dont get why it has happen :confused:
     
  4. rosered

    rosered VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    2,129
    Likes Received:
    317
    It might be something you have tried, but what about sticking another sim in it to see if that works? Does you sim work ok in another phone?
     
  5. lea666uk

    lea666uk Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Yeah tried another sim still the same, even another network sim, still the same, my sim in another phone works
     
  6. rosered

    rosered VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    2,129
    Likes Received:
    317
    Darn, you seem to have tried all the obvious. Maybe contact your retailer about a repair/replacement? Not that that is what you want to hear. Maybe someone will come up with a better fix.
     
  7. lea666uk

    lea666uk Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0

    Well i thought tryin to root it whould help get back working and that didnt, so now i cant send it off for repair :(
     
  8. BingoRingo

    BingoRingo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    399
    Likes Received:
    54
    I would suggest the same thing as Rosered, I have no technical knowledge so maybe someone else will come up with something.

    What did you use for rooting? If you used Universal Androot you can easily "unroot". If you used another method, I suggest you go read/search the "All Things Root" section to see if there is a way to do it.

    X10 - All Things Root - Android Forums
     
  9. Daniel40

    Daniel40 Active Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    4
    "I am having problems with my X10"

    Oh dear, welcome to the X10 club, better get used to it !! :(
     
  10. rosered

    rosered VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    2,129
    Likes Received:
    317
    Daniel mate, Lea has a FUBAR phone. Be kind and help eh?

    If the rooting didn't work it might still be worth trying SE or your retailer for a repair. It would appear that nothing is going on with the phone so maybe none of the root stuff 'took' as such.
     
  11. lea666uk

    lea666uk Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0

    FUBAR lol, Well thats the thing the phone IS WORKING, just cant make any calls or send any texts
     
  12. T3RBO

    T3RBO Well-Known Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    4
    Try logging off the network then back on...

    Settings>Wireless Controls>Mobile Networks>Network Operators

    Click on one your not on ie if on Orange select Vodaphone
    Will give error message then re select the correct one then switch phone off, wait a minute then switch back on.

    Send yourself a text to test.
     
  13. lea666uk

    lea666uk Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    The opion aint there, i think its coz its rooted
     
  14. rosered

    rosered VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    2,129
    Likes Received:
    317
    Now you have got it rooted, have you tried doing a repair again on either SEUS or PCC and getting the SE software back on it? I'm sorry I'm not big on the whole root thing but I'm sure that's what people do to get it back. If no-one here can help, maybe try a post over on XDA developers X10 site.
     

Share This Page

Loading...