Speed DialsSupport


Last Updated:

  1. jporch316

    jporch316 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    175
    Likes Received:
    4
    Is there any way to set speed dials on the dialpad? Ive had other android phones where its poss - cant fo the life of me find the option anywhere
     

    Advertisement
  2. rosered

    rosered VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    2,129
    Likes Received:
    317
    Don't think there is on the stock dialling application, just had a quick search on Android Market and there seem to be quite a number of options many of which are free so I'd have a look there and see if you can find what you want there.
     
  3. karthikb351

    karthikb351 New Member

    Joined:
    Oct 18, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
  4. coman_nick

    coman_nick Well-Known Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    272
    Likes Received:
    27
    I use the stock contact list - favorites. When you one it you'll see 2 tabs. The second is marked by a star. You can add contacts there and is kind of a speed dial. The only problems are
    1. you must have a contact picture in order to diferenciate the persons there
    2. after you select the contact from favorites, you must press again the pnone no. to call
     
  5. chethan.2106

    chethan.2106 Member

    Joined:
    Nov 26, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
  6. jporch316

    jporch316 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    175
    Likes Received:
    4
  7. jporch316

    jporch316 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    175
    Likes Received:
    4
    guys - have you got x8's?

    This app is for 2.1 android only not 1.6 - app brain wont allow it?
     
  8. coman_nick

    coman_nick Well-Known Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    272
    Likes Received:
    27
    Well, if they're from India, they have X8 with 2.1. And I think they both are.
     

Share This Page

Loading...