sprint hero cdma custom roms????


Last Updated:

  1. flacraker

    flacraker Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    2
    ok i have searched, for list of decent roms for sprint hero w google cdma, ive found older posts but not very informative, want something to speed it up, function a little better... mainly just wanna mess with my phone till i find something better. if there is a list of good ones out at the moment, pics would be helpfull also, and links to were to get them... thanks for the help and insight.
     

    Advertisement
  2. androidtp

    androidtp Well-Known Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    701
    Likes Received:
    64
    these are just about all the custom roms you can get for the hero. froyo is the best in my opinion
    Hero CDMA Android Development - xda-developers

    Froyo
    [ROM] CyanogenMod-6 for Hero CDMA - V6.0.0-RC1 (08/15/2010) - xda-developers
     
  3. viperlocc

    viperlocc Well-Known Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    71
    Likes Received:
    4
    Froyo is the greatest. Its the new 2.2 and from what I understand, they will have a final in October (fingers crossed). Ive been doing the nightlies myself (well once a weeklies i call em lol)
     
  4. flacraker

    flacraker Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    2
    I actally just flashed it and had to use my nanbackup, my accounts would not flash, and I couldn't find the market, and what are nightlys......
     
  5. androidtp

    androidtp Well-Known Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    701
    Likes Received:
    64
    Go ahead and keep the froyo flashed. did you flash one of the uncapped kernals as well? that speeds the phone as well as keep the battery running good. If not, here's the link for the kernal. #13 is great (9/11)

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=756774

    flash this to get your google add ons

    Google Addon MDPI-20100816 - CyanogenMod Forum

    we have battery tweaks as well once you have these flashed

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=762283

    you have RC1 or the nightlys -- which are updated just about every week. they are the froyo roms but just are updated. you can see the full page of them here.

    http://mirror.kanged.net/cm/nightly/heroc/

    the ones at the bottom are the newest roms hence the dates for them. those are the ones you'll flash. no need to wipe if you already flashed one of the nightlys. you'll re-flash the kernals and battery tweeks (if any), however..
     
  6. andygu3

    andygu3 Well-Known Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    4,699
    Likes Received:
    2,081
  7. flacraker

    flacraker Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    2
    Thanks for the insight, will definetly retry it tonight, I did now about all the other flashes. Thanks again.
     
  8. Aladinsane1969

    Aladinsane1969 Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Hey Man,

    Thanks for all the tips; I'm a total newb, and I've learned a lot. Question for you, though: I flashed the most recent stable uncapped kernal from the link you recommended (it was just added yesterday), and then flashed the most recent version of the Collin_ph Battery Tweak. But when I try to configure the battery, it's not giving me permission. Is this because the uncapped kernal is conflicting with it (he mentions that overclocking programs will interfere with it, but since you recommended running them both, I was hoping they'd work together). I'm running the most recent version of Froyo, which just came out this morning. Any help would be appreciated!
     
  9. andygu3

    andygu3 Well-Known Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    4,699
    Likes Received:
    2,081
    You can use both the battery tweak and the uncapped kernel together, just make that setcpu or oc widget is uninstalled. Those will conflict with the battery tweak. You should be able to set frequencies through the battery tweak.

    go here http://www.primoweb.com/froyo and click more info
     
  10. Aladinsane1969

    Aladinsane1969 Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Hmm, I don't see either of those widgets in my list of apps. Any advice on how to find and/or uninstall them?
     

Share This Page

Loading...