Sprint Website


Last Updated:

  1. marcelo0292

    marcelo0292 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Everyone has seen the new Sprint Website right? Well its better that how it was before, but its been like a week or so and the option to chat is still unavailable. Does anyone know when probably the site will get fixed?

    Thanks
     

    Advertisement
  2. Kelmar

    Kelmar Done by choice VIP Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    11,815
    Likes Received:
    4,750
    It's off and on.... sometimes it works and sometimes it doesn't.

    It appears they are STILL updating the site.
     
  3. cooolone2

    cooolone2 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    737
    Likes Received:
    65
    *2 will have you CHATTING with CS pretty fast ;)

    lol, I couldn't resist - hahaha...

    I don't like the new site btw, just mho.

    Regards
    :cool:
     
  4. NYCHitman1

    NYCHitman1 Gun for Hire Developer

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    6,537
    Likes Received:
    1,738
    Only thing I like about it is how they set up the view your bill portion.. the rest I am indifferent to
     
  5. marcelo0292

    marcelo0292 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    yeah, its different.

    does anyone why its taking so long to update the site?
     
  6. ScorpDX

    ScorpDX Well-Known Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    1,642
    Likes Received:
    375
    They're all busy working on the 2.1 update...
     
  7. pwrdvtec1990

    pwrdvtec1990 Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    LOL I still can't log in. I get the Opps page.
     
  8. ualpow

    ualpow Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Hmmm, Sprint web page 2.1? Maybe they're going to skip directly to web page 2.6. I wonder if it will be REVa or REV0......
     
  9. alanzer

    alanzer Well-Known Member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    8
    Their page has been screwy ever since they updated it. It shows that I have used 537 kb of data... which is completely wrong. And sometimes when I log in it will show 135,XXX kb. I liked the old grid view of current usage. This new graphical thing is too much.

    Maybe they should have just left it alone, their old site was fine.
     
  10. NYCHitman1

    NYCHitman1 Gun for Hire Developer

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    6,537
    Likes Received:
    1,738
    I've had no issues logging in and navigating myself through the website before or after the update. I'm actually liking the new setup a lot more.
     
  11. digitaljdr

    digitaljdr Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Another weird thing is that I will switch a tab on Firefox for a moment (like check my gmail or reddit) and when I come back to the sprint tab, multiple chat windows are open and the only message that is on there is "Thanks for chatting with a sprint representative today."
     
  12. NYCHitman1

    NYCHitman1 Gun for Hire Developer

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    6,537
    Likes Received:
    1,738
    That's b/c after a certain amount of time of inactivity the Sprint online reps try to get in contact w/ you to see if you require assistance.
     
  13. joseamirandavelez

    joseamirandavelez Well-Known Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    190
    Likes Received:
    3
    Its not bad! Actually its much better than the previous one. The important info is available and there is now a (very simple but good start) help section for the phone.
     

Share This Page

Loading...