start up ??


Last Updated:

  1. bb90

    bb90 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    when i first got the droid when started up it went right to the homescreen and now it goes to push to start. does anybody know if u can remove the push to start?:confused:
     

    Advertisement
  2. bthoward

    bthoward Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    243
    Likes Received:
    1
    Activate the phone onto a line using *228 option 1.
     
  3. bb90

    bb90 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    what would that do? there isnt a option under the settings?
     
  4. droidpcguru

    droidpcguru Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    506
    Likes Received:
    19
    An old saying.. Don't knock it until you try it. It takes 5 minutes and doesn't cost a thing. If it works, thank the person. If not, move on to the next idea.
     
  5. bb90

    bb90 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    if you didnt have an answer then you should not have posted anything droidpcguru (sweet name dude i guess u are not a guru since u didnt know anything) lol
     
  6. icstars989

    icstars989 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    300
    Likes Received:
    7
    You have no trouble making friends I bet.
     
  7. pdragon

    pdragon Well-Known Member

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    395
    Likes Received:
    19
    If the solution works, try it. If not, report back with further issues. Let's keep things friendly here.
     
  8. bb90

    bb90 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    trying to but people with no answers keep writing on this post.. and the *228 1 didnt work..does anybody else when starting up the droid have the tap to start because i never had it until i played around with the unlock pattern



    ps. ur exactly right no trouble out all man
     
  9. icstars989

    icstars989 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    300
    Likes Received:
    7
    Ditto for punctuation and grammar. Anyhow, since you let us know that the first option didn't work. Look through your apps for any that may not be compatible with Android 2.0. Start working backward and eliminate stuff that you've added since you noticed it was acting up. If that doesn't work, try backing up all your data and such, and try a restore. You could even call VZ and describe the problem, see if they have any fixes.
     
  10. bb90

    bb90 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Ohh installing apps not made for 2.0 would mess with the phones settings?
     
  11. icstars989

    icstars989 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    300
    Likes Received:
    7
    Yes, it can cause conflicts. So go through the process of elimination until you find out what the cause is. No guarantee that it is an app, just a suggestion.
     

Share This Page

Loading...