Stock Android


Last Updated:

  1. Sherman901

    Sherman901 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    110
    Likes Received:
    19
    How many people are running stock Android on their EVO? Do you like it? I just switched over and so far I like it. Kind of basic and it seems less cluttered. I've only been messing with it for a little bit so who knows, maybe tomorrow I'll change back to Sense. What are your thoughts on it? Anybody know if it improves performance of the phone or anything like that?
     

    Advertisement
  2. Covert_Death

    Covert_Death Well-Known Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    2,091
    Likes Received:
    665
    can someone post up the instructions to disable sense... i remember seeing a video and know its SOMEWHERE under menu>settings> but then im lost LMAO
     
  3. Sherman901

    Sherman901 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    110
    Likes Received:
    19
    Settings>Applications>Manage Applications>HTC Sense>Clear Defaults
     
    Covert_Death likes this.
  4. ayman86

    ayman86 Well-Known Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    93
    Likes Received:
    11
    i currently disabled htc sense as i dont use anything htc wise except the 4g widget.

    though i do miss having the phone button on all screens. that will change with froyo.
     
  5. Kaskimondo

    Kaskimondo Well-Known Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    71
    Likes Received:
    36
    If you disable sense, will you lose your settings if you go back to sense? I'd hate to lose my screens setups just to check stock android out.
     
  6. imageher

    imageher Active Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    6
    You won't loose your settings if you save it first. Anytime you make changes to your scence you need to save it if you don't want to loose it.

     

Share This Page

Loading...