StormDroid 1.2 and Titanium Backup Issues

Last Updated:

  1. mchype14

    mchype14 Active Member

    Hey all...

    So I just installed StormDroid 1.2 on my LG Ally.

    However, the best app (by far) that I have is Titanium backup.

    I use this app to restore all my apps after a fresh installation...

    However, I have paid for this version in the past, and it works perfectly with my installation of Velocity 1.2....

    However, Now on SD, it recognizes on the main screen that it is a pro version... but if I do anything like Batch, or schedules, or anything that allows doing something with more than 1 app at a time, it basically blows up with either : Guru blew up doing calculations... what version of TiBa is this?
    Can you buy apps from the market? If so, then buy the pro key (which I've already bought).

    TiBa Version:

    Has anyone else had similar issues?

    How do I go about fixing this?

    Thanks in advance...

  2. SyrStorm

    SyrStorm Well-Known Member

    I had this problem massively also on Stormdroid 1.2 but I didn't know how to fix it. I also had a massive force close problem with swift key and because of it I just had to flash any other ROM because of it and because I didn't know what to do
  3. mchype14

    mchype14 Active Member

    Yea, I've heard from some others that they've had this problem, but no one seems to know what the issue is.... I haven't had any/many force closes that were major... so I'm ok with that.

    But I really would love to find a way to fix this, whether it be a downgraded version or whatever....
  4. j2cool2012

    j2cool2012 Well-Known Member Developer

    Try this. It's been reporting success. I'll see if i can figure out why this happens, and fix it in 2.1.
  5. mchype14

    mchype14 Active Member

    Sure, I'll try that out. Sounds legit. However, I just noticed that SD 2.0 has been released... has anyone complained about this issue on the new version?

    I'm still running SD 1.2... and the latest version of TiBa (whenever it gets updated [all the time] lol )
  6. mchype14

    mchype14 Active Member

    Just wanted to let you know, I flashed SD 2.0 (Android 4.0.3???? WHAAA??) and it happens with TiBa on that too. I will try the method above tho, just letting you know.
  7. mchype14

    mchype14 Active Member

    Just wanted to let you know... I tried this, and yes, it works as far as I can tell. Thanks for bringing that to my attention! :) Much appreciated.

Share This Page