Strange camera problemSupport


Last Updated:

  1. SteveMc

    SteveMc New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Has anyone else experienced a strange problem with the Milestone (running 2.1) camera - in every photo, the right edge shows a thin vertical strip of the next photo! Shows in both Gallery & Media Gallery.. but don't have a similar issue in a video.
     

    Advertisement
  2. Szadzik

    Szadzik Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    5,413
    Likes Received:
    715
    Have you tried transferring the photos to a PC and checking how they look? I think this may be related to how photos are presented and not a problem.
     
  3. SteveMc

    SteveMc New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I *just* chanced upon a thread which talks about a bug with the camera which puts a 7-pixel wide 'streak' on the right of an image, so I guess that's my problem!
     
  4. Szadzik

    Szadzik Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    5,413
    Likes Received:
    715
    Are you trying to say that the camera predicts what the next photo will be and puts a piece of it on the photo you're taking at the moment?

    Highly improbably it seems.
     
  5. SteveMc

    SteveMc New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    No of course not, just when *viewing* a picture.
     
  6. Szadzik

    Szadzik Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    5,413
    Likes Received:
    715
    Maybe try a different gallery app to overcome this?
     

Share This Page

Loading...