Strange results with Beautiful Widgets


Last Updated:

  1. jonhcox

    jonhcox Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    125
    Likes Received:
    7
    Ok- so I have Beautiful Widgets installed on my EVO. I have the weather set to update every 15 minutes. It currently is reading 77 degrees when my digital thermometer is reading 95. Obviously, it's a bit off. It's set to the correct city/state/zip.

    Any ideas?
     

    Advertisement
  2. Gophert

    Gophert Well-Known Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    10
    This tends to happen all the time with beautiful widgets. I think it has to do with where they pull their weather data from. Give it a few days and it will start working again.
     
  3. bvbull200

    bvbull200 Banned

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    999
    Likes Received:
    197
    I read this here, then saw a number of reviews saying the same thing. I was all set to download Beautiful Widgets today, but I'm probably not now. The only reason I wanted it was to set up a LauncherPro or ADW Launcher home station. I enjoy having the weather too much to leave it off and it is very tacky to have it display a temperature that is that inaccurate.
     
  4. MalloThaPrince

    MalloThaPrince Active Member

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    2
    Beautiful widgets work half of the time now..it's 100 degrees in Augusta, Ga right now..and it's showing 90 now on my phone so i guess it does depend of where they get their sources from.
     

Share This Page

Loading...