Strange swipe "lag"Support


Last Updated:

  1. shakezulla

    shakezulla New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Just got my incredible last week and absolutely love it. Previous Moto Droid 1 owner and I always hated how it tended to "lag" as you were swiping between screens. With the incredible that seems no existent. Except I noticed this morning that my custom scene had nearly the same amount of screen lag when swiping as my droid did.
    When I change scenes it goes back to awesomeness...but when i go back to that custom screen, its back to the lag. Any advice on how this happened and how to prevent it in the future? I dont even have any major apps downloaded outside of Shazam an Movies....it just concerns me that this will continue to happen unless i do something different than what ever i have been. (not to mention that I NOW find my self compulsively checking to see if its laggin, lol)
    Thanks
     

    Advertisement
  2. NightAngel79

    NightAngel79 Bounty Hunter Administrator Moderator

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    22,331
    Likes Received:
    7,598
    Hi! I moved your thread to the support section. Might get a better response there.
     
  3. necosino

    necosino Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    1,962
    Likes Received:
    338
    Which widgets do you have running on your homescreens? The more you add, the more memory will be used and the "laggier" it will get.
     

Share This Page

Loading...