Suddenly can't mount SD.Support


Last Updated:

  1. rmp5s

    rmp5s Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    4
    Went to plug my G1 into the puter yesterday and nothing happened...

    I plug it in...no notification on the phone, nothing from the computer, nothing. It just charges. Tried multiple cords and multiple USB ports, same thing happens. Try other things in the same USB ports and they work fine.

    I don't get it.

    Any thoughts?
     

    Advertisement
  2. Rswiers

    Rswiers New Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    interesting as I've got the same issue today...anyone else?
     
  3. rmp5s

    rmp5s Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    4
    How strange. I love how things like this work fine one day then suddenly stop for no apparent reason...lol

    Ideas?...anyone?...
     
  4. rmp5s

    rmp5s Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    4
    I even tried plugging it into a different puter yesterfay and got the same results...whole lotta nothin.

    Could it be a service or process not running on the phone? I have AppSwipe that shows me what's running so it'd be easy to see if I'm missing something. I just don't know if that could be the problem and, if so, I don't know what process/service to look for...
     
  5. Rswiers

    Rswiers New Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    I just tried the oldest trick in the book but the one I forget the most often...power cycled my phone. Now the USB connect works fine and I am able to mount it. Go figure. Give it a try...hope it works. I had an older model Samsung (i760) which had a soft reset button for stuff like this...I used it a fair amount. Wish the Moment had one.
     
  6. rmp5s

    rmp5s Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    4
    That was the first thing I tried but I'm gunna cross my fingers and give it another shot. Hopefully it works!
     
  7. rmp5s

    rmp5s Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    4
    Well...that didn't work. Lol.

    I'm lost...
     

Share This Page

Loading...