Sum calltime and custom domain gmail account


Last Updated:

  1. vicked

    vicked Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Hi!

    I have two questions.

    The first is how (or with what application) can i see some informations about my calltimes. The whole outgoing calltime and incoming etc.

    The second q is the more important one. I use gmail, but i have a custom domain gmail acc, and i can't see any special settings to use that. Anybody can tell me, is this possible, to use with the gmail application, or i must set up an imap connection?

    Best regards!
     

    Advertisement
  2. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member VIP Member

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    10,543
    Likes Received:
    210
    This may only be for the G1 ...

    If you are a TMO customer you can use their app "MyAccount" will tell you the current used/unused minutes & messages ...

    You can also set alerts ...
     
  3. Raphaels

    Raphaels Member

    Joined:
    Jul 20, 2009
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    I have a domain name linked to Google Apps and I used my email address when setting up my phone (HTC Hero but it should the same for the other ones). Now, the email (push), contacts and Calendars (all the ones setup in you calendar) are synced with this Google Apps account.

    Raphael
     
  4. vicked

    vicked Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    So if i got what you said, when i first use the phone, i can use my trioptimum.com google apps e-mail account with the gmail application. I glad to hear that, but now i need a factory reset to do this. :) Anyway thanks the answer! ^^
     
  5. dkaufman1

    dkaufman1 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    1,202
    Likes Received:
    29
    I did this back when the G1 came out. I did NOT have a domain setup with google but did have a personal address (not a gmail address) registered with youtube, docs and calendar and a separate gmail account.

    Google's system required me to register a new gmail account and only about 1/2 the apps would let me tie the accounts together. Quite annoying. And still no resolution.

    The biggest issue for me was not android related it was that in Google Docs which I use for work the domain switch now sends all my emails (doc shares) to people via my Gmail address for my G1 something that I really would rather not be using. Horrible system with no option to make a change. I am still bitter about this.
     
  6. franners

    franners Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    I have a domain running on gmail and the Hero gmail app works fine with it. When I try to access the market or other google stuff then Hero asks for a google account instead of my own domain. I got round this by creating a google account and entering it then setting up a mail forward to my own domain. Works good and no issues outstanding.
     
  7. dkaufman1

    dkaufman1 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    1,202
    Likes Received:
    29
    I also forward my email and have my gmail set to send mail as my domain so that is great but for some reason Docs won't accept that modification.
     

Share This Page

Loading...