Superuser Permissions Problem


Last Updated:

  1. tech1greek

    tech1greek Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    2
    Hey guys,

    I rooted my phone and have Damage 2.07.2 running, I am attempting to install Wireless Tether, however something seems off about my Superuser Permissions Application, upon Wireless Tether starting I have Superuser Permissions App come up but the screen on the App is blank, I wait a moment and then have to wait or force close. It seems as though none of the Apps that require root are working properly.

    I don't understand how that could be if I was able to flash to a custom ROM successfully.

    I went from Sprint 1.5 (ROOT, Recovery, Flash)> Fresh 2.0d (Wipe/Format, Flash)> Damage 2.07.2

    Any ideas?

    Thanks.
     

    Advertisement
  2. ccapasso

    ccapasso Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,127
    Likes Received:
    278
    When you run wireless tethering app does it prompt you to allow? If it does this are you choosing always allow ?
     
  3. momoceio

    momoceio Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    1,235
    Likes Received:
    149
    I'm willing to bet that USB Debugging is disabled...turn it on and try again.
     
    tech1greek likes this.
  4. ccapasso

    ccapasso Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,127
    Likes Received:
    278
    Yup. Agreed. A good possibility :)
     
  5. tech1greek

    tech1greek Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    2
    Exactly the case, I must have disabled it at some point, not thinking SU relied on debug mode.

    Thank you.
     

Share This Page

Loading...