switch pro widget help pleaseSupport


Last Updated:

  1. incomeraise

    incomeraise Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    i bought switch pri widget for the epic...and please i was wondering how do you turn off the 3g data when u dont use internet...it seems to be different for the epiuc than with other phone...

    the onluy thing i got with data is USE APN toglle(if the dta connection toggle doesnt work you can try this)
    not sure what it means...but i want to see if that will help me to get a better battery .thanks
     

    Advertisement
  2. cruiser771

    cruiser771 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    124
    Likes Received:
    7
    i dont think the Epic supports 3G/2G toggling, it didnt do anything for me either. but i did notice a pattern when pressing the data/3g/data/3g toggles in that order
     
  3. incomeraise

    incomeraise Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    yeah i dont think it does...though tit would and that would have helped the battery maybe...oh welll, at least i tried
     
  4. KoukiFC3S

    KoukiFC3S Well-Known Member

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    881
    Likes Received:
    85
    Juice defender can turn off the data all together when the screen is off. Really helps with the battery.
     
  5. pflol

    pflol Well-Known Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    347
    Likes Received:
    44
    yes you can turn off 3g data, still can receive calls and texts w/o data connection open

    [​IMG]

    add the widget to ur homescreen
     
  6. jerbeck24

    jerbeck24 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    186
    Likes Received:
    6
    Yeah, you need to make one of your toggles "data connection". That is what I use:

    [​IMG]
     
  7. akasan

    akasan Active Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    33
    Likes Received:
    5
    which launcher are you using for the text icons?
     
  8. nchargreed

    nchargreed Well-Known Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    184
    Likes Received:
    12
    delete
     
  9. nchargreed

    nchargreed Well-Known Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    184
    Likes Received:
    12
    ok, off topic, what program are you using for your screenshots? All I'm finding says for root users only and since I have no idea what that means I'm guessing I'm not qualified :D
     
  10. boo radley

    boo radley Active Member

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    "shootme" from the market works fine with the Epic non-rooted.
     
    nchargreed likes this.
  11. nchargreed

    nchargreed Well-Known Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    184
    Likes Received:
    12
    ok...its downloaded and I'm shaking it like crazy and nothing....I went and looked in the folder nothing is saved there. Does it give you an indication of when a shot is saved?? Since my phone is NOT ROOTED, do I need to do something in my settings to make this work??

    EDIT: I rebooted the phone and it seems to be working...yay!
     

Share This Page

Loading...