Swype avail for ErisGeneral


Last Updated:

  1. droidkevlar

    droidkevlar Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    815
    Likes Received:
    111
    Damn Swype for closing the beta. Here is a link for the lite version that still works.

    http://androidforums.com/htc-droid-eris/40128-swype-avail-eris-14.html#post743100

    1. Transfer to your Eris via USB
    2. Settings -> Application settings -> Check Unknown sources
    3. Use a file manager program such as Astro File Manager and go to the location you stored the .apk
    4. Install
    5. After install go to Settings -> Locale & Text -> Check Swype
    6. Open any email/text client and hold down the text box and you will get a popup asking what you want for input. Select Swype. You only have to do this once and it will do it for all your programs.

     

    Advertisement
  2. fenwaynomar45

    fenwaynomar45 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Don't know if this is allowed to be posted but thanks!
     
  3. rvpartsguy

    rvpartsguy Well-Known Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    308
    Likes Received:
    25
    i will be installing this tonite at home

    thanks
     
  4. fenwaynomar45

    fenwaynomar45 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    I just emailed the file to myself and opened it on my phone, saved it and installed it, went to locale and text and clicked swype but i cant use it.. any suggestions
     
  5. droidkevlar

    droidkevlar Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    815
    Likes Received:
    111
    Mod's, if this isnt allowed, please dont ban me. Just remove the link and I could always pass it to people from PM, right?
     
  6. droidkevlar

    droidkevlar Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    815
    Likes Received:
    111

    Follow the last step I said. You must open a email/texting client and click down and hold in the text area until a box appears and you hit select input method. From there select Swype. Hope this helps.
     
  7. fenwaynomar45

    fenwaynomar45 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    nevermind im doing the tutorial now thanks man!
     
  8. OfTheDamned

    OfTheDamned The Friendly Undead VIP Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    9,691
    Likes Received:
    8,364
    Does Swype cost money in the Market? If it does then I would probably just take this down. If it is a free app then this shouldn't be a problem.
     
  9. fenwaynomar45

    fenwaynomar45 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    swype isn't an app in the market yet
     
  10. fenwaynomar45

    fenwaynomar45 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    It's pretty cool gonna take some getting used to tho
     
  11. droidkevlar

    droidkevlar Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    815
    Likes Received:
    111
    This is a beta that a dev over from XDA tweaked to be allowed for our screen res. The original is only for WVGA, like the Crapo Droid (Motorola Droid) From what I read and saw, Swype will never be charged to the consumer. This is from the same makers as T9 text. This is currently on the Omni device and the only one that I know of right now.
     
  12. thetomlin2

    thetomlin2 Guest

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    242
    I dont even see it on the market ... and androlib is down for me right now
     
  13. droidkevlar

    droidkevlar Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    815
    Likes Received:
    111

    You wont find it on the market. It wasnt meant for our phone, only phones with WVGA res screens. Ours is HVGA.
     
  14. thetomlin2

    thetomlin2 Guest

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    242
    Yeah, I saw that after I posted ... once installed is it easy to switch back if we dont like it? Just like uninstalling any other apps?
     
  15. droidkevlar

    droidkevlar Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    815
    Likes Received:
    111

    Correct. But you wouldnt uninstall it from the Market as you didnt install it from the market. You can to application manager in the phone settings to uninstall it, use an uninstall app, or you can just switch back to normal keyboard and keep it there for later use as well.
     
  16. fenwaynomar45

    fenwaynomar45 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    It's very easy to switch between. gonna keep it on for a while, as of right now i can type faster without it but i wanna see if i get used to it.
     
  17. thetomlin2

    thetomlin2 Guest

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    242
    I think that sold me ... I will give it a try tonight
     
  18. Caddyman

    Caddyman Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    3,216
    Likes Received:
    638
    checking it out, pretty nice IMO.
     
  19. fenwaynomar45

    fenwaynomar45 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Liking how u can still tap each letter if ur not in the mood to trace
     
  20. csetheridge

    csetheridge Active Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    44
    Likes Received:
    3
    Is anyone else having it "force close" if you hold down the backspace to erase a line of text?
     
  21. fenwaynomar45

    fenwaynomar45 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Ya i am too. So i guess ill just avoid doing it.
     
  22. droidkevlar

    droidkevlar Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    815
    Likes Received:
    111

    There are some known issues with this beta release. Also, I forgot to mention, I would enable Disable Audio Warnings as it seems to give errors as well located at Phone settings -> Locale & text -> Swype

    Remember, this is a beta.
     
  23. fenwaynomar45

    fenwaynomar45 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Do you know if there is a update to the beta if we will find out through what we downloaded? or Would someone like you need to post another download?
     
  24. droidkevlar

    droidkevlar Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    815
    Likes Received:
    111

    Someone else would have to post it. Its not like a Market app where you get notified of an update. Im hoping the "full" version comes out very soon as I've only had it for a day but love love love it. I guess its up to Verizon to offer this to us as the ball is in their court. This is from what I have read but cant verify as my friend that works there has not heard anything.
     
  25. fenwaynomar45

    fenwaynomar45 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Alright cool, thanks really appreciate u hookin us up
     

Share This Page

Loading...