Swype doesn't work on 2.1Support


Last Updated:

  1. Android Walks

    Android Walks Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    2
    I updated to 2.1 yesterday and couldn't get the Swype I used on 1.5 to work. I downloaded 2 other Swype files. One from somewhere else but all it did was FC and another posted here but the resolution wasn't right so all it did was press the wrong keys.

    Can anyone point me to a Swype that works fluently with 2.1?
     

    Advertisement
  2. The111

    The111 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    2
  3. Android Walks

    Android Walks Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    2
    I downloaded that one already and that's the one that's messed up because of the resolution.
     
  4. The111

    The111 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    2
    That's pretty weird. I'm using that one on my Moment (2.1 DD10) and it works fine.

    I'd double check you're sure about which one you're installing. If you have multiple versions it can get tricky. I know once on 1.5 I installed one version of TouchPal, uninstalled it and installed a different version, and it was still reading the old version info, even though it worked which signified it was a new version.

    If I look at the application info page it says version 5612. I can't view that mediafire link right now, but I am 99% sure that's where I got the apk from.
     
  5. Android Walks

    Android Walks Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    2
    Yes me too. I even checked the properties to make sure the files matched.

    I'm running 2.1 DD03 though.
     
  6. decalex

    decalex Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    265
    Likes Received:
    16
    I had the same issue where I was comparing the apk files and swore they were the same. But after uninstalling my existing version of swype (as well as any installer that's on there, if you got it FROM swype), rebooting, then installing the version from the link, it worked fine.
     
    Android Walks likes this.
  7. Android Walks

    Android Walks Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    2
    Ok...I'll try that after I'm done flashing DD10
     
  8. Android Walks

    Android Walks Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    2
    Also, do you have any info on the streaming app fix? I used search but nothing useful came up.
     
  9. The111

    The111 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    2
    Android Walks likes this.
  10. IDShade95

    IDShade95 Active Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    1
    Go to the market and download "Connectbot"
    Open It, And Select "Local" from the pull down menu that says ssh.
    Where it says "Nickname", type "Local"
    Then type "getprop | busybox grep MSL" (without the quotes)
    Then get the 6 digit number, and write it down.
    Then go to "phone > Dialer > ##3282# > Multimedia > Enter "MSL" > You will see RTST Proxy, HTTPPD Proxy > modify every list > set Address with "0.0.0.0", port with '0'."
     
    Android Walks likes this.
  11. htcman724

    htcman724 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    337
    Likes Received:
    86
    here this is the .apk i use for swipe.go to dd10 and v7 root and streaming is fixed in there i believe.
     

    Attached Files:

  12. BlackInjun

    BlackInjun Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    7
    Its in the same post they gave you above about swype???
     
  13. cosine83

    cosine83 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    162
    Likes Received:
    22
  14. Android Walks

    Android Walks Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    2
    Actually all I did was uninstall, reboot, and reinstall. Thanks to the other guy who suggested that.
     
  15. Stoney62

    Stoney62 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    512
    Likes Received:
    38
    I believe Streaming apps problem is fixed within dd10. I didn't have to redo the msl thing in dd10
     
  16. 98beastz

    98beastz New Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    oppps
     
  17. The111

    The111 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    2
    Mine was working good for the past 2 months, but a couple days ago stopped working again... :-/
     
  18. momentoid

    momentoid Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    367
    Likes Received:
    62
    When it stops working (just blinks and beeps after a swype), the following works for me:
    - Long-press in the text edit box and switch the Input method to Android keyboard.
    - Again, long-press and switch back to Swype keyboard.
     
  19. 15rodmou

    15rodmou New Member

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    what if it say your trail period has ended. please upgrade your copy of swype
     
  20. The111

    The111 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    2
    Swype beta is free now. Go to the swype website, sign up for it, get a new updated installer, and use it (after uninstalling what you have now).
     

Share This Page

Loading...