Swype not loaded on the phone?


Last Updated:

  1. deme

    deme Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    7
    I just picked up my DX on friday from Walmart (verizon was out of stock). And Swype is not on the phone.
    Anyone else have this problem?
    It was build .516, I have done the 604 update as well.
    Any idea's of how to get it without returning the phone and going through that hassle?
     

    Advertisement
  2. mikeyfl

    mikeyfl Well-Known Member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    9
    did you turn swype on? its not the default keyboard input.
     
  3. deme

    deme Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    7
    How do you do that?
    Sorry for the dumb question but i looked for that option, maybe not in the right menu.
     
  4. JubbaTheHutt

    JubbaTheHutt Well-Known Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    998
    Likes Received:
    103
    When you are attempting to type in a field, press down on the field and a menu will pop-up indicating whether you would like to use the keyboard or another "input type". Choose the other type and select Swype.
     
    deme likes this.
  5. dB Zac

    dB Zac Well-Known Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    313
    Likes Received:
    10
    touch and hold a text field and select swype from there
     
    deme likes this.
  6. mikeyfl

    mikeyfl Well-Known Member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    9
    go to make a new text msg, long press on the subject box(where you type your text message). click input type and the swype.

    edit: what they said. =/
     
    deme likes this.
  7. deme

    deme Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    7
    Got it thanks guys!!!!!!!!
     
  8. pvliii

    pvliii Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    How do you turn off the click sound for swype?

    Disregard, found it. Click on the Swype key (bottom left), then tap options.
     
  9. ylexot

    ylexot Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    2,336
    Likes Received:
    405
    Or you could go into:
    Settings -> Language & keyboard -> Input method

    There is also a Swype settings menu in there for turning on/off sounds, etc.
     

Share This Page

Loading...