1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

Swype!


Last Updated:

  1. Rhuston502

    Rhuston502 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    4
    Can someone PM me and let me know how to get Swype???
     

    Advertisement
  2. USofPlutarchy

    USofPlutarchy Well-Known Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    111
    Likes Received:
    13
    For what device? If Droid or N1, google 'swype .apk' and download with astro
     
  3. lobug

    lobug Banned

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    137
    Likes Received:
    13
    If for HVGA devices, you will need an account and password which had to have been made before
     
  4. Meticode

    Meticode Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
  5. Rhuston502

    Rhuston502 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    4
    I'm trying to get ready for the Incredible....will any of these versions be compatible?
     
  6. USofPlutarchy

    USofPlutarchy Well-Known Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    111
    Likes Received:
    13
    Yeah, download the .apk that Meticode provided. They are both WVGA devices, so you should have no problem.
     
  7. jindogae

    jindogae Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
  8. somekid13

    somekid13 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    5
    the link worked for me. Using it right now to swype this message out.i like it way better than shape writer. Seems more responsive and accurate.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  9. excpro

    excpro Active Member

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    how do i get swype for htc legend?
     
  10. yufice

    yufice Well-Known Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    3
    I don't know what I'm doing wrong. I'm using a droid, running rooted 2.1. I downloaded the .apk and installed it normally (using astro if that matters). Set it as my keyboard in settings, and it doesn't respond to me "swiping". it traces, and when i lift my finger the keyboard flashes blue and doesn't input anything. However, i can type normally...what am I doing wrong?
     
  11. SmahtMan

    SmahtMan Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    6
    ive got an unrooted tmobile mytouch, is there a QR code of the app?
     
  12. somekid13

    somekid13 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    5
    Ok uninstall it and reinstall it. But this time try installing from the downloads screen in your browser. I airways have issues when I install an app using astro. I have been ruining mine for the last couple days andno force closes or anything. I had some fc issues with shape writer and was happy to finally start using swype it is amazing I will never go back to shape writer. Basically just reinstall it.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  13. Jarpee

    Jarpee Well-Known Member

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    124
    Likes Received:
    2
    This is probably a dumb question but I'm a future android user and am just wondering if you can easily change between traditional text input and swype easily?
     
  14. USofPlutarchy

    USofPlutarchy Well-Known Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    111
    Likes Received:
    13
    Yep, very easy. Takes about 20 seconds. No dumb questions here.
     
    Jarpee likes this.
  15. Jarpee

    Jarpee Well-Known Member

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    124
    Likes Received:
    2
    haha ok. And how would you go about doing that? Messaging settings? Or is there like a change input function somewhere?
     
  16. derek533

    derek533 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    97
    Likes Received:
    11
    Just long click in a text entry box and the input method box will pop up. Then just choose Swype.

    Also, don't forget to select Swype under settings/keyboard.

    Easy as pie.
     
  17. droid_freak

    droid_freak Well-Known Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    199
    Likes Received:
    23
    Had the same problem and all I had to do was reboot my phone now it works like a champ.
     
  18. cableguynoe

    cableguynoe Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    2,030
    Likes Received:
    264
    Did you get it working? Did you long click the text box and switch input method?
     
  19. Crashumbc

    Crashumbc Well-Known Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    1,810
    Likes Received:
    550

    Actually less :) all you do is press-hold any input box, it'll pop up a window to let you switch :)
     
  20. HustlinDaily

    HustlinDaily Well-Known Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1,141
    Likes Received:
    105
    I have a WVGA display on my Liquid A1 but that did not work for it due to the resolution on the Droid being different from the Liquid.

    Anybody have a leak for the Liquid or Nexus or Incredible or any 480x800 phone?
     
  21. HustlinDaily

    HustlinDaily Well-Known Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1,141
    Likes Received:
    105
    Search for that file name in Google replacing the word Droid with Nexus, you get a tweetmeme result.

    This links you to the file which works with the 480x800 resolution WVGA screens. Dl it, change it from .apk.zip to .apk, put it on ur sdcard and run it.
     
  22. sox08

    sox08 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    131
    hey question here..i installed the swypeincredible.apk and used astro and when i go thru tutorial i seem to never finish it or do something wrong..i go to send sumone a txt and the swype keyboard is there but wont work..
     
  23. dut36

    dut36 Active Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Installed swype on my Dinc. Getting a message, "Swype package you installed does not match the screen size of the device. Please contact Swype about this issue. SCreen size:480x800."

    Also........doesn't appear to work in landscape mode.

    Any advice to fix this would be appreciated. Thanks...
     
  24. Celox

    Celox Well-Known Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    140
    Likes Received:
    13
    less than 20 seconds no?

    Just long press the text input box - input method - select whichever you want, takes like 5 secs
     
  25. Brewer

    Brewer Member

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I just put it onto my SD card and installed it using Astro. Had to allow non Market apps to be installed. Went to write a message, Keyboard types, and it wasn't there. Rebooted the phone and it's still not there. Does the phone have to be Rooted for this work??

    Thanks,
     

Share This Page

Loading...