swypeSupport


Last Updated:

  1. badjuju

    badjuju Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    After the 2.1 update. I found out swype beta was closed. Does anyone know how I can get it.
     

    Advertisement
  2. dreze88

    dreze88 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    231
    Likes Received:
    33
    badjuju likes this.
  3. edp

    edp Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    274
    Likes Received:
    28
    i can't get swype to workk on 2.1. am i the only one?
     
  4. HereForTheMoment

    HereForTheMoment Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    After you download the file and install it, go to settings and under language & keyboard uncheck the android one and check the swype method. Presto!
     
  5. IOWA

    IOWA Mr. Logic Pants Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    8,852
    Likes Received:
    2,367
    You don't have to uncheck android one. You can have them both checked and switch between the two keyboards as you like. All you have to do is long press the text entry field, then hit input method, and select either swype or Android.
     
  6. HereForTheMoment

    HereForTheMoment Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Good to know... I wasn't aware of that. Thanks for the heads up.
     
  7. HereForTheMoment

    HereForTheMoment Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    I just tried to text using swype method and a pop up came up stating that my trail period had ended. Does anyone have a link to a full version? Or can someone tell me how to get it to work again?
     
  8. dreze88

    dreze88 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    231
    Likes Received:
    33
    This one is working better and nothing about the trial period expiring, enjoy amigos. Also smaller file size and snappier in my opinion.

    Swype_MT3G_G1_ v1.25.16.5612.apk
     
  9. badjuju

    badjuju Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Dreze88 I deleted the first file and tried to download the smaller file but I couldn't download it. I tried to reload the first file and it wasn't there.
     
  10. Virgil1528

    Virgil1528 Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Once I download the file to my pc, how do I install it? Does my moment have to be rooted?
     
  11. Jedi Neo

    Jedi Neo Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    When I download this file directly from my phone it downloads as a txt file and not like an app file. Did I do something wrong?
     
  12. scottbu70

    scottbu70 Active Member

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    hey guys...i just installed this swype and it doesnt work...it will if i manually tap letters like a normal keyboard but when i try to swype it wont work..there is a blue outline around the entire keyboard that lights up when i try to swype..any suggestions? thanks!
     
  13. chibucks

    chibucks Well-Known Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    412
    Likes Received:
    48
    Reboot and you should be good. That's what I had to do.
     
    scottbu70 likes this.
  14. ncguy

    ncguy New Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    If you have sdk installed you can simply do a "adb -d install blah.apk" to install any apk app. HTH
     

Share This Page

Loading...