[T-Mobile] Cyanogenmod


Last Updated:

  1. jpmcewen

    jpmcewen Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 20, 2012
    Messages:
    34
    Likes Received:
    3
    Hi,

    I just rooted my tmobile Samsung S4 with Odin. I'm using CWMTouch as my recovery. I want to flash Cyanogenmod 10.1.3 (jfltetmo) but I really can't find any instructions out there. I think I pretty much understand what I have to do:

    download 10.1.3 to SD Card
    Go into recovery...Wipe, wipe, wipe
    Flash 10.1.3

    But I can't find anything about gapps. Do I need them? Is there anything else that needs to be done?

    Thank you for your time.
     

    Advertisement
  2. xXchrizhurtyXx

    xXchrizhurtyXx Well-Known Member

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Messages:
    487
    Likes Received:
    216
    http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130812-signed.zip
    Download those.
    Flash them after you flash cyanogenmod .
     
    jpmcewen likes this.
  3. jpmcewen

    jpmcewen Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 20, 2012
    Messages:
    34
    Likes Received:
    3
    How long does it take to reboot? I let it sit for over 10 minutes (literally) on the Cyanogenmod boot screen and the hit the power button to reboot. It's been spinning for 4 minutes now. Do I have to factory reset and restart?

    Thanks.
     
  4. jpmcewen

    jpmcewen Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 20, 2012
    Messages:
    34
    Likes Received:
    3
    Just pulled the battery until I hear back from someone.
     
  5. SEMIJim

    SEMIJim Well-Known Member

    Joined:
    Aug 31, 2012
    Messages:
    283
    Likes Received:
    58
    .
     
    jpmcewen likes this.
  6. jpmcewen

    jpmcewen Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 20, 2012
    Messages:
    34
    Likes Received:
    3
    Did another factory data reset, flashed 10.1.3 from the sd card, and then rebooted...and it's stuck on the Samsung screen (not even getting to the Cyanogenmod screen). WTF?
     
  7. jpmcewen

    jpmcewen Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 20, 2012
    Messages:
    34
    Likes Received:
    3
    Rebooted (with power button and now it looks like I'm getting somewhere). Going to try to flash gapps now. Maybe the problem was flashing 10.1.3 and gapps at the same time.
     
  8. SEMIJim

    SEMIJim Well-Known Member

    Joined:
    Aug 31, 2012
    Messages:
    283
    Likes Received:
    58
  9. jtw1216

    jtw1216 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 18, 2012
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    155
    Lmao. Flash rom, "then" gapps. Then let it boot
     
  10. lalec

    lalec Member

    Joined:
    Jun 9, 2013
    Messages:
    8
    Likes Received:
    2
    Are you wiping the system too in addition to cache, data and Dalvik? The cyanogenmod team has an excellent website/wiki with detailed instructions so try searching again.
     

Share This Page

Loading...