1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

Tasker question


Last Updated:

  1. Elpelco

    Elpelco Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    I've set up this: Auto Sleep Mode (with exceptions) - Tasker Wiki profile
    but when I test it/when it's active, my phone goes into silent mode for about 5 seconds and then back into normal mode. I can't figure out why, I've set up both profiles exactly the way the wiki says to.
    Also my version of tasker is having trouble importing the profiles from the Sd, can anyone help me?
     

    Advertisement
  2. UncleMike

    UncleMike Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    2,319
    Likes Received:
    482
    I looked at the profiles you linked, and see nothing that would make them behave the way you describe. Maybe you have a typo somewhere? All I can say is try posting the profiles you are using and we can see if anything looks problematic.
     
  3. Elpelco

    Elpelco Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    I've set it up exactly like it said in the wiki:

    Create Profile "Sleep Mode"

    Add Context Power
    Source: AC //You can also set this to all when you
    //charge your phone using USB.

    Add Context Time
    From: 22:00
    To: 07:00
    Repeat: Off

    Add Start Task
    1. Silent Mode
    Mode: On
    2. Variable Set
    Name: %SLEEPMODE
    To: 1

    Add Exit Task
    1. Silent Mode
    Mode: Off
    2. Variable Clear
    Name: %SLEEPMODE

    I've also done the emergency calls one, same as the Wiki. I've got other profiles;
    one that gives me a list of apps when I plug the headphones in, one that gives
    me a popup when the battery is low, and one that warns me when the battery overheats.
    Could any of those be conflicting with it? I don't get it at all.
     
  4. Elpelco

    Elpelco Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Aha! I found what I was doing wrong. I didn't add the exit task as an exit task. Thanks UncleMike :)
     
  5. UncleMike

    UncleMike Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    2,319
    Likes Received:
    482
    Glad you got it working. Sometimes explaining it to someone else is all it takes.
     

Share This Page

Loading...