Testers needed


  1. rbheromax

    rbheromax Well-Known Member

  2. AMOCO

    AMOCO The Computer Dude Guide

    So do you want me to try installing it in Recovery 1st,Or just use terminal emulator?

    Sent from my N9100 using Xparent Red Tapatalk 2
  3. rbheromax

    rbheromax Well-Known Member

    Install recovery first, then backup (u need it just in case) then flash my kernel
  4. AMOCO

    AMOCO The Computer Dude Guide

    Ok

    Sent from my N9100 using Xparent Red Tapatalk 2
  5. AMOCO

    AMOCO The Computer Dude Guide

    Didn't install through recovery,now I will try emulator.

    Sent from my N9100 using Xparent Red Tapatalk 2
  6. rbheromax

    rbheromax Well-Known Member

  7. AMOCO

    AMOCO The Computer Dude Guide

    FX explorer won't unzip it.

    Sent from my N9100 using Xparent Red Tapatalk 2
  8. donjuro

    donjuro Well-Known Member Developer

    I've got a little more knowledge when it comes to android. I could help, but it would have to wait for a day off of work. If you would like to keep in contact, let me know if you have any instant messenger, such as kik or Google hangouts.
  9. rbheromax

    rbheromax Well-Known Member

  10. rbheromax

    rbheromax Well-Known Member

  11. AMOCO

    AMOCO The Computer Dude Guide

    Ok,brb

    Sent from my N9100 using Xparent Red Tapatalk 2
  12. rbheromax

    rbheromax Well-Known Member

  13. AMOCO

    AMOCO The Computer Dude Guide

    Ok.it installed from Recovery Mode.
    So it's in there.

    Sent from my N9100 using Xparent Red Tapatalk 2
  14. rbheromax

    rbheromax Well-Known Member

    So it flashed okay?
  15. AMOCO

    AMOCO The Computer Dude Guide

    Yep.it flashed

    Sent from my N9100 using Xparent Red Tapatalk 2
  16. rbheromax

    rbheromax Well-Known Member

    Post the contents of default.prop here
  17. AMOCO

    AMOCO The Computer Dude Guide

    ^Says this^

    Sent from my N9100 using Xparent Red Tapatalk 2
  18. rbheromax

    rbheromax Well-Known Member

    Its Still not flashing then...
  19. andrew.johnson

    andrew.johnson Well-Known Member

    My bad I passed out last night lol. But I think i got the first zip you posted to flash via terminal emulator but it's not booting. It connected as a COM 11 port and all i have is a black screen.
  20. rbheromax

    rbheromax Well-Known Member

    U got recovery?
  21. andrew.johnson

    andrew.johnson Well-Known Member

    Yup im in it now. I didn't have enough space to make a backup though.
  22. rbheromax

    rbheromax Well-Known Member

    I got u covered, I will upload a zip to flash back stock img
  23. andrew.johnson

    andrew.johnson Well-Known Member

    Any chance you could post the original boot.img so I can just keep reflashing it when something goes wrong? Or a fresh backup?
  24. andrew.johnson

    andrew.johnson Well-Known Member

    Lol, nvm you were one step ahead
  25. rbheromax

    rbheromax Well-Known Member

    Yeah but I figured out why u got black scrren, I zeroed out ur boot (didn't specify which img to flash so it just wrote 0s to boot hence no code and black screen) im upload 2 zips (1 with the insecure kernel fixed and the other is stock)
Loading...

Share This Page