Text Message Vibrate


Last Updated:

  1. Medic713

    Medic713 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Ok, so this is seriously irritating...

    Why won't the phone vibrate for text message alerts??? I'm using handcent, I've tried audio manager. All the settings appear to be correct. The phone will vibrate for calls...

    Rooted, running the latest Lithium Mod ROM with Chevy's ulv 1.2 kernel. I have no other issues with the phone and the ROM/kernel configuration have worked very well!

    Thoughts?
     

    Advertisement
  2. istolvampire

    istolvampire Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    503
    Likes Received:
    35
    maybe a kernel issue?
     
  3. Medic713

    Medic713 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Switched from Chevy's ULV to the P3 and still no text message vibrate...
     
  4. Rcs476

    Rcs476 Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Try the settings in handcent. Their menus are kind of all over the place. In the settings menu, there are two separate vibrate settings, one for sent (which is on the first settings screen) and the other for incoming (which is in the notification settings drop down).
     
  5. Lock-N-Load

    Lock-N-Load Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    2,309
    Likes Received:
    195
    you can totally get vibrate in Handcent.

    you should try your vibrate function in another app or setting to verify it works before pointing the finger at Handcent. If it does, than it is user error and you have not set handcent correctly. If it does not, it's your phone.
     
  6. bsems1000

    bsems1000 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    432
    Likes Received:
    60
    handcent text main listing page<settings<notification settings< notification settings<vibrate drop down<only when device is set to virbrate

    is how i have mine set. You can also put it to never or always vibrate. Yours might be on never
     

Share This Page

Loading...