text sound effects not working after 2.1?...Support


Last Updated:

  1. badandy0014

    badandy0014 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    I got my 2.1 update last night and I noticed when I'm sending texts to people I don't hear the typewriter sound effects while typing anymore. I checked my media volume and rebooted but still didn't work. The other sound effects work (i.e. clicking send, selecting buttons, etc.) but my text sounds don't :( I'm just curious if anyone else has had this problem or if it's the phone itself. Any help would be greatly appreciated, thanks.
     

    Advertisement
  2. chippy

    chippy Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    233
    Likes Received:
    16
    I think in sound settings you can select "audible selection" is that checked?
     
  3. badandy0014

    badandy0014 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Yeah its checked. Forgot to mention that I didn't change anything after 2.1, and that the sounds were working last night before the update.
     
  4. badandy0014

    badandy0014 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    So this hasn't happened to anyone else then?
     
  5. Nicks88

    Nicks88 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    337
    Likes Received:
    59
    nevermind...
     
  6. Drea

    Drea Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0

    I'm having the SAME exact problem. It still vibrates but sound doesn't work for swype or regular text. Everything is turned on.. I can only hear the typing if I change to Android Keyboard.. but I like Swype! Did you find a solution??
     

Share This Page

Loading...