The Sims 3Support


Last Updated:

  1. m4r10

    m4r10 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 15, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    2
    Is there any extra charge for installing the Sims 3 on the Vibrant? I thought it was already installed and ready to play but it goes to the install prompt when u click on the app.
    Is there any noticeable change in performance after installing?
    Is the game any good?
     

    Advertisement
  2. melll

    melll Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    444
    Likes Received:
    35
    I heard theres a Sims 3 HD for high end Android phones out there.
     
  3. vamp6x6x6x

    vamp6x6x6x Well-Known Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    309
    Likes Received:
    12
    I actually installed it and it was awesome HD graphics, but sadly I dont know how to play sims to save my life...I mean my two year old nephew got farther then me so I uninstalled it.
     
  4. llblwskydrgn

    llblwskydrgn Well-Known Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    The game is pretty fun especially if you are a fan of Sims games. It is also pretty addicting but I guess a great way to waste time if you need something to do that. =)
    No performance difference on phone.
     
  5. m4r10

    m4r10 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 15, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    2
    no extra charges?
     
  6. Terrier Hockey

    Terrier Hockey Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    11
    There are charges if you want to eat and decorate your house but then you should just go into town and get a job.
     

Share This Page

Loading...