there's an update all & checkmark in the Market now...


Last Updated:

  1. Keybeeetsss

    Keybeeetsss Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    459
    Likes Received:
    48
    Jus saw this so I thought i'd give evry1 a heads up.. I thought that was gonna be a Froyo thing but obviously not... each app now has a checkmark to be auto-updated & in ur downloaded apps there an "update all" button...
     

    Advertisement
  2. jerbeck24

    jerbeck24 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    186
    Likes Received:
    6
    I'm not seeing this...
     
  3. BigD562

    BigD562 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    161
    Likes Received:
    30
    Hit the settings button while in the market. Then click download and you'll see the update all button once it loads up.
     
  4. holes45

    holes45 Active Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    16
    I still don't see it.
     
  5. jerbeck24

    jerbeck24 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    186
    Likes Received:
    6
    Still don't see it. I've even turned my phone off and back on too. Still nothing...
     
  6. megabiteg

    megabiteg Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    273
    Likes Received:
    40
    I can't see it, are you rooted ? have you installed another ROM?
     
  7. Pitbull329

    Pitbull329 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    80
    Likes Received:
    3
    I see it. Click on any app, you'll see an automatic update checkbox afterr you click any app.
     
  8. Pitbull329

    Pitbull329 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    80
    Likes Received:
    3
    Oh, I'm stock
     
  9. UniqueNate

    UniqueNate Well-Known Member

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    287
    Likes Received:
    95
    I noticed this today to. I wonder if they are trying to sneak a update in. Then again idk cause my friend has a Hero and it's not rooted and they noticed this change as well on it. I find that a little strange.
     
  10. Keybeeetsss

    Keybeeetsss Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    459
    Likes Received:
    48
    If u don't hav anything to update then u won't see it(@least the update all button)..

    but if u go to the indivual apps u'll see the checkmark... & this has nothing to do with root...
     
  11. dbpaddler

    dbpaddler Well-Known Member

    Joined:
    Oct 22, 2009
    Messages:
    2,190
    Likes Received:
    239
    These are all the menu options within the market, and I just updated two apps:

    Main market screen: Search button, Apps, Games, Sprint.
    Menu button from main screen: Search, Downloads, Help

    Downloads screen: just the search button, no checkboxes or anything.
    Menu Button in Downloads: Search, Help, Home, Notifications

    Press & Hold App: Details, Open app, Uninstall

    App Description: Open, Uninstall
    Menu Button in App Description: Search, Downloads, Help, Home, Security.

    Think we need to see some screen shots.
     
  12. KoukiFC3S

    KoukiFC3S Well-Known Member

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    881
    Likes Received:
    85
    Google updated the market. We're getting froyo features without it, such as auto updates and search suggestions.
     
  13. Pitbull329

    Pitbull329 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    80
    Likes Received:
    3
    Right there!

    Two tabs on top, ABOUT and COMMENTS

    RIGHT BELOW that is 'updates' Allow automatic updating

    If youre looking past half down your screen, you went too far.
     
  14. dbpaddler

    dbpaddler Well-Known Member

    Joined:
    Oct 22, 2009
    Messages:
    2,190
    Likes Received:
    239
    I fully understand what you're saying and even know the feature and how it looks:
    [​IMG]

    Not everyone has gotten the update, including me.
    [​IMG]
     

    Attached Files:

  15. Keybeeetsss

    Keybeeetsss Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    459
    Likes Received:
    48
    Again...

    :eek:
     
  16. jerbeck24

    jerbeck24 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    186
    Likes Received:
    6
    I have a couple of apps that need updating right now and I'm not seeing it...Here is what I am seeing though.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  17. dbpaddler

    dbpaddler Well-Known Member

    Joined:
    Oct 22, 2009
    Messages:
    2,190
    Likes Received:
    239
    it's a shame when you try to be smug and you're just wrong. Both screen shots are from 2.1 devices. The first taken from android central's article. I even mentioned I had two updates that day and didn't see it. So unless you work for google, get a clue. Even the android central article said not everyone has gotten it.
     
    Keybeeetsss likes this.
  18. jerbeck24

    jerbeck24 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    186
    Likes Received:
    6
    Is this going to be an obvious update sent? Or will it just automatically update the market and whatever else and go unnoticed?
     
  19. jerbeck24

    jerbeck24 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    186
    Likes Received:
    6
  20. dbpaddler

    dbpaddler Well-Known Member

    Joined:
    Oct 22, 2009
    Messages:
    2,190
    Likes Received:
    239
    It should happen like the sprint change when we got the sprint icon and downloads moved to a menu choice. That was an annoying and inconvenient change. Outside of hitting it once out of curiosity it gets no play, and I wish downloads was back in it's place.

    Going in and out of the market hasn't done squat to speed it up over the last two days. Even foce closed it and gone back in.
     

Share This Page

Loading...