Think I may have F'ed myself in the A


Last Updated:

  1. Xavion2004

    Xavion2004 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    79
    Likes Received:
    4
    I finally rooted my sprint hero (running Fresh Rom 2.3.3) and the problem i keep having is after I redownload a few of my apps, they just stop downloading. Barcode scanner has been "starting download" for 15 minutes

    I had the problem last night and wiped, then reflashed the rom but same thing.

    I don't know if its something I'm deleting that Im not supposed to or what but any help anyone can give me would be great.

    BTW: I know its no problem with the internet connection because I can use the browser just fine, as well as search through the market, I just cant download anything.

    Thanks in advance
     

    Advertisement
  2. tatonka_Hero

    tatonka_Hero Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    1,566
    Likes Received:
    86
    have you tried rebooting? That tends to fix most problems.
     
  3. Xavion2004

    Xavion2004 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    79
    Likes Received:
    4
    Yea that was like the 3rd thing I tried but it didnt help.
     
  4. kcmop8ntballa

    kcmop8ntballa Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    try flashing a different rom. Maybe that will narrow things down a bit
     
  5. Squiggy

    Squiggy Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    360
    Likes Received:
    18
    I would try booting to recovery and flashing Dalvik. Helped me with a similar problem.
     
  6. Xavion2004

    Xavion2004 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    79
    Likes Received:
    4
    Hey I think we are using the same rom, did you delete any of the .apk files after flashing fresh? I think thats where Im making my mistake.
     
  7. ccapasso

    ccapasso Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,127
    Likes Received:
    278
    What did you delete?

    You do know that you can simply re-flash the ROM and try again right?

    Or...you did make a nandroid right? You can restore to that and try again as well.
     
  8. JB in AZ

    JB in AZ VIP Member VIP Member

    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    1,869
    Likes Received:
    267
    I had this problem. I had typed my gmail address in wrong by mistake when I first set up the phone after flashing the new rom. Internet worked, my other emails did also, but I also had the endless "starting download" ...Not sure if your cause is the same as mine, but it sounds exactly the same. The fix for me was to flash a new rom, then re-set up the initial gmail account... and I made sure that I typed it correctly! LOL. It was a pain, but that is the price I paid for my silly typo. Hope this helps.

    See this thread: Post #5 has what I did to fix it.
    http://androidforums.com/all-things-root-sprint-hero/106295-market-hangs-starting-download.html
     
  9. Xavion2004

    Xavion2004 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    79
    Likes Received:
    4
    I finally figured it out, by deleting the "gtalkservice.apk" file I somehow cut off the ability to download anything from the Android Market and more or less F'ed myself in the A......

    Thanks to all who sent helping replies...im sure they will come in handy as I dive deeper into the inner workings of my Hero
     
  10. Squiggy

    Squiggy Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    360
    Likes Received:
    18
    The way I see it, it was totally worth it, just to see someone post "I might have F'd myself in the A" ROFL
     

Share This Page

Loading...