Thinking about trading my Captivate for Aria


Last Updated:

  1. pricej636

    pricej636 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Hello,

    I am considering trading my Samsung Captivate for an HTA Aria. I realize the specs are lower, but for what I do with my phone it should work just fine. Any reasons, other than the obvious reason regarding specs, that I shouldn't do this?

    I HTC's take on Android. It just works. I am constantly fighting with this Captivate trying to make it do what I want, and it shouldn't be like that.

    The only games I play are games like Angry Birds and Fruit Ninja. I don't foresee a problem playing these games on the Aria... right?
     

    Advertisement
  2. bikedogrun

    bikedogrun Well-Known Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    64
    Likes Received:
    11
    Do it and don't look back!

    I'm very happy with my Aria... like it far more than the Droid or even Droid Inc on Vz. It just works... smooth, fast, stable.

    /BD :cool:
     
  3. CGG318

    CGG318 Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    2
    No problems with Angry Birds here. :D
     
  4. symond

    symond Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    2
    wanna trade with me ??? i have aria with everything and box also and also unlocked rooted too ready for 2.2

    let me know if u r intrested thanks
     
  5. Edge1978

    Edge1978 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    65
    Likes Received:
    6
    I did the same thing today. The Captivate gave me nothing but problems 5 hours into owning the phone. So I switched to the Aria, so far so good. I am at work, so I really can't play with it yet.
     
  6. Chew

    Chew Well-Known Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    286
    Likes Received:
    31
    I'm not quite as impatient as 5 hours, but I've been struggling with the Captivate since the day after it's release. Yesterday with yet another struggle just to answer the phone, I'd had enough. The ATT site says I'm under contract, but it gave me upgrade pricing for the Aria: I got it for $30 +$18 upgrade fee + tax.

    After the struggles of the Captivate, $50 to try out the Aria is a no-brainer. I just hope it ships right away.
     
  7. dexmix

    dexmix Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    how are you getting it to run? what os? its unplayable for me.
     
  8. CGG318

    CGG318 Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    2
    Plain Jane stock Aria.
     
  9. dexmix

    dexmix Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    crazy! it wouldn't run for me on either the stock - or on the latest htc aria update for me.

    Tried both the first beta, and beta2 :(
     
  10. TheJanitor10

    TheJanitor10 New Member

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I have had my HTC Aria for about 2 weeks. It is still in "mint" condition. Not one scratch or ding on it at all. I have the box, Micro Usb charger,an extra battery, ear-buds, and a gel case. If anyone is still wanting to trade their Samsung Captivate give me a shout. (The captivate must be in the same condition as mine)
     

Share This Page

Loading...