Time on my post is wrong

Discussion in 'Suggestion Box & Feedback' started by sammyz, Nov 26, 2012.

  1. sammyz

    sammyz LG Whiz Kid
    323

    Jun 3, 2011
    8,835
    2,489
    323
    Male
    None :(
    Pompano Beach, Fl

    Advertisement

  2. Metroid Prime

    Metroid Prime Oil Can!!! Oil Can!!!
    VIP Member
    343

    Feb 15, 2012
    9,109
    2,921
    343
    Male
    Learning web development
    Navaro
    lol Try going to user CP > Edit Options > and head down to date & time options then pick a time zone. Most likely a bug though, are you using tapatalk?
     
  3. sammyz

    sammyz LG Whiz Kid
    323

    Jun 3, 2011
    8,835
    2,489
    323
    Male
    None :(
    Pompano Beach, Fl
    Yes I'm on tapa, that's the only post I ever seen that problem on.
     
  4. Metroid Prime

    Metroid Prime Oil Can!!! Oil Can!!!
    VIP Member
    343

    Feb 15, 2012
    9,109
    2,921
    343
    Male
    Learning web development
    Navaro
    Have you tried clearing the cache on it? Never used tapa so forgive me. :eek:
     
    sammyz likes this.
  5. sammyz

    sammyz LG Whiz Kid
    323

    Jun 3, 2011
    8,835
    2,489
    323
    Male
    None :(
    Pompano Beach, Fl
    Well, what did ya know, it worked. I knew it was a tapa problem. Update has some bugs.
    Thanks MP.
     
    Metroid Prime likes this.
  6. Metroid Prime

    Metroid Prime Oil Can!!! Oil Can!!!
    VIP Member
    343

    Feb 15, 2012
    9,109
    2,921
    343
    Male
    Learning web development
    Navaro
    No problem Sammyz, anytime. :)
     
  7. annebrooks64

    annebrooks64 Well-Known Member
    53

    Oct 22, 2012
    378
    74
    53
    And there was me thinking you'd figured out how to build a time machine out of your phone!
     
  8. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon
    5,118

    Jun 10, 2010
    57,623
    70,354
    5,118
    New Mexico, USA
    I see that often, a page refresh always works for me, fwiw.
     
  9. sammyz

    sammyz LG Whiz Kid
    323

    Jun 3, 2011
    8,835
    2,489
    323
    Male
    None :(
    Pompano Beach, Fl
    I refreshed, exited/opened thread and it still said it...must've been stuck in cache.
     
    EarlyMon likes this.

Share This Page

Loading...