Titanium Backup Pro issue


Last Updated:

  1. bvbull200

    bvbull200 Banned This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    999
    Likes Received:
    197
    Whenever Titanium Backup runs one of the scheduled backups, the screen no longer times out. It will dim, but never go off. This isn't just while the operation is running, either. For instance, I had a scheduled operation this morning at 4 a.m. At 7 a.m., the operation was completed, but the screen was still on (albeit dimmed). The only way the screen time out starts working again is if I kill Titanium via System Panel. Is this normal? What gives?
     

    Advertisement
  2. ExSaint

    ExSaint Well-Known Member

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    340
    Likes Received:
    53
    I have the same problem with my back up pro. Screen dims but doesn't time out and go off. Might be a systems setting?
     
    bvbull200 likes this.
  3. bvbull200

    bvbull200 Banned This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    999
    Likes Received:
    197
    Yep. Shame on me for not looking harder before I posted.

    Menu -> Preferences -> Disable WakeLocks

    That appears to do what you and I are looking for. I will have to see what happens in a couple days (next scheduled action).
     
    ExSaint likes this.
  4. ExSaint

    ExSaint Well-Known Member

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    340
    Likes Received:
    53
    Sweet!! I guess you found your problem and mine. Way to go!! lol
     
  5. bvbull200

    bvbull200 Banned This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    999
    Likes Received:
    197
    Ha ha. Sometimes you just have to think out loud, I guess. Thank you for pointing out the obvious that I overlooked!
     

Share This Page

Loading...